בקשה טלפון של הרב אריאל שרמן מישיבת מאור התלמוד

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל את הטלפון של הרב אריאל שרמן מישיבת מאור התלמוד.
אינני יודע אם הוא עדיין שם, אבל לפני 15 שנה הוא היה מוסר וועדים בישיבה ועוד.

תודה גדולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

סיכום אירועים: איראן בלהבות - מהמחאות ועד לסף עימות עולמי

הרקע וההתפרצות (סוף דצמבר 2025):

המחאות החלו ב-28 בדצמבר 2025 בטהראן, על רקע משבר כלכלי חריף וצניחה חדה בערך הריאל. מה שהחל כזעקת סוחרים ואזרחים על יוקר המחיה, הפך במהירות לגל הפגנות חסר תקדים ב-187 ערים הקורא להפלת המשטר.

הטבח והחשכת המידע (ינואר 2026):
  • דיכוי אלים: המשטר האיראני הגיב באכזריות יוצאת דופן. לפי נתוני ארגון זכויות האדם HRANA, נכון ל-23 בינואר, מספר ההרוגים המאומת עומד על למעלה מ-5,000 בני אדם, בהם 4,716 מפגינים ועשרות ילדים.
    יש דיווחים לא מאומתים מצד האופוזיציה האיראנית על מעל 60,000 הרוגים!

• מעצרים המוניים: למעלה מ-26,500 בני אדם נעצרו, וקיים חשש כבד להוצאות להורג המוניות בבתי הכלא.

• חסימת אינטרנט: החל מה-8 בינואר הוטל מצור דיגיטלי כמעט מוחלט על המדינה כדי למנוע זליגת תיעודים מהטבח.

המעורבות האמריקנית - "הארמדה של טראמפ":
הנשיא טראמפ, שחזר והזהיר את טהראן מפני המשך הטבח, הכריז ב-22 בינואר כי "ארמדה" אמריקנית (צי ספינות מלחמה, כולל נושאת המטוסים אברהם לינקולן) עושה את דרכה למפרץ הפרסי. טראמפ הבהיר כי ארה"ב בוחנת אפשרויות תקיפה ישירות נגד מטרות שלטוניות אם לא ייפסק הדיכוי. ולאחר הדלפות על ממדי הטבח, הכריז "העזרה בדרך".

הזווית הישראלית והאזורית:
  • כוננות שיא: ישראל נמצאת בדריכות עליונה מחשש שהסלמה אמריקנית תוביל לתגובה איראנית ישירה או באמצעות שלוחיה (פרוקסי).

• איומי נתניהו: ראש הממשלה נתניהו הזהיר כי אם איראן תבצע "טעות" ותתקוף את ישראל, היא תפגוש עוצמה שטרם הכירה.

• איומי טהראן: המשטר האיראני הודיע כי במקרה של תקיפה, בסיסים אמריקניים ויעדים בישראל יהיו "מטרות לגיטימיות".

באשכול זה נמשיך לעדכן סביב השעון בכל התפתחות, דיווחים מהשטח ופרשנויות ביטחוניות.

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

לפני מספר שבועות נשכח טלפון על גג רכב בתוך עיר. ניסינו לחפש באותם רחובות בתוואי הנסיעה של הרכב אך לא מצאנו דבר
למרות שהחיפוש בוצע כחצי שעה אחרי שהטלפון נשכח לא מצאנו אפילו שברים של הטלפון על הכביש
ניסינו להתקשר לטלפון אבל אף אחד לא ענה ולאחר כשעה כבר ענה תא קולי
מדובר בעיר חרדית כך שמאמינה שאם מישהו היה מוצא הוא היה מנסה להשיב את האבידה
יש במגן על הטלפון את כל הפרטים האישיים של בעל הטלפון
אנחנו חושבים שאולי הוא פשוט זרוק איפשהוא ביציאה מהעיר בכביש הראשי (עוד לא יצא לנו לחפש שם רק כי מהגיון חשבנו שהטלפון לא ישרוד על גג הרכב את כל הפסי האטה שיש בעיר והעליות והירידות...
כבר קנינו טלפון חדש אבל עדיין זו עוגמת נפש גדולה כי בתוך הטלפון היה המון מידע ואנשי קשר שאין דרך לשחזר

אולי יש כאן מישהו שקרה לו משהו דומה או יוכל לתת רעיון איך ואיפה לחפש? חשבנו לנסות לאכן את הטלפון אך כיוון שמדובר בטלפון כשר אין אפשרות לעשות זאת לבד אלא בסיוע המשטרה שכרגע לא מנסה לעזור.. וברחובות היכן שהרכב עמד ואח"כ נסע לא ידוע לנו שיש שם מצלמות של אנשים פרטיים ומצלמות של העיר ניסינו לפנות לעירייה אך לא מוכנים לתת בשום אופן ללא אישור משטרה (שגם היא לא מוכנה..)
מה עוד ניתן לעשות?
אשמח לקבל מספר טלפון של קמפוס במגדל העמק
אותו אחד פירסם פעם מודעה וזה הקישור:

ןלאותו אחד שנעל לי את הנושא הקודם -(@ ברוך ר)
אין קשר בין מה שביקשתי למה שענית לי
העלת לי צילום מסך- שאני בתור מפרסמת הודעה אין לי רשות לרשום מספר טלפון
אבל אני סה"כ רוצה את מספר הטלפון הזה כמו עוד מאות בקשות פה באתר הזה - לא חסר בקשות למספרי טלפון של צימרים מסוימם
אז בגלל שהוא פירסם פה שנה שעברה מודעה - אי אפשר להעלות לי את המספר שלו???
ואם בכל זאת אתם סוברים שאסור אז אשמח אם מישהו יודע במקרה מה הטלפון שלו מבלי לצפות בטלפון שבמודעה או לפחות שם של הקמפוס
בתקווה להבנה
0 תגובות
שמישהו יסביר לי מה קורה פה, ולמה.

למה הילדים שלי יודעים על תוכניות גרעין וכמה זמן לוקח לטיל שיוט להגיע מאיראן,
למה הם מפתחים מומחיות להאזין לצליל אם זה היה ירוט או נפילה
למה אחיין שלי יודע מי ומי היה בפיקוד של משמרות המהפכה, ומה ההבדל בין שיעים לסונים.

שנתיים של מלחמה בתוך מלחמה בתוך מלחמה, בזירה אחר זירה
ואנחנו מתעוררים לעוד יום ועוד לילה מלאי התרחשויות

בזמן הכי נמוך,
התבקע אטום של תקווה גדולה.

משהו גדול וחזק מאיתנו קורה פה, מתחת לפני השטח.
משהו שהשנתיים האחרונות מלאות המלחמות הן קצה-קצהו של מהלך שלם.
משהו בראשיתי, עצום.

הרב ישראל גולדווסר
בתשובה לוגית, מעמיקה ויפייפה עובר בנקודות מסע מרכזיות,
מציג לנו בבהירות השתלשלות עניינים מופלאה, מבט אמוני יהודי ומלא תקווה
על רצף פלאי ומסחרר של אירועים אקטואליים שחווינו כעם,
שתחילתו לפני יובל ושיאו בשנתיים האחרונות.

מישהו מסביר מה קורה פה. ולמה.
איראניום.

-2~1.gif

זו לא התיימרות לדעת מהלכי אלוקים חיים,
זו תחושת הבלבול וההשגחה המיוחדת ששזורה בה,
שהובילה אותנו לחפש ולמצוא קרבת אלוקים בתוך האסונות.

לא רק ניסים, אלא השגחה פרטית.
לקחת צעד אחורה מהיום- עכשיו,
ולראות אותו משגיח, אוהב, מציל אותנו היום כבר לפני דורות.

אלו שחוו מסעות של ניצחה הרוח, מבינים לאן היא נושבת.

בימים אלו אנו מוציאים לאור מסע חדש, אקטואלי ומרגש
ביצוע אמנותי עוצר נשימה, והפעם - בפורמט צפיה רגיל:

"איראניום"

סרט אקטואליה חדש המשרטט חבל אמונה מרגש בין תהומות ועליות
של רצף אירועים פלאי שתחילתו לפני יובל ושיאו בשנתיים האחרונות.
שעה מלאה התרחשויות ואירועים, עם הרב ישראל גולדווסר.

בתקופה הנוכחית הוא מביא איתו ריפוי רגשי,
ונדבך חשוב באמונה בהתמודדות ועיכול האירועים האחרונים.

פוסטר איראניום.jpg

המסע מיועד לקבוצות: ישיבות, סמינרים, השתלמויות.
60 דקות. מסע רגשי מעצים לצד מסר של אמונה.
פורמט צפיה רגיל, ציוד הקרנה סטנדרטי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה