דרוש מידע טבריה

• הוסף לסימניות
הי לכולם,
אנחנו חושבים לעבור לבריה לשיכון ג או ד,
מישו יודע האם שיכון ג זה כמו ד מבחינת חרדים מוסדות וכדו?
הבנתי שיש שכונות בטבריה שיש שם נישואי תערובת זה נכון?אכ איזה שכונות?
האם יש שם בי"ס ממח?
אשמח לכל מידע(:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

שלום וברכה.
שמי הוא שלמה, ואני בחור ישיבה ורב במילוי מקום בין הסדרים,
לפני שאני מגיע לנושא הפולמוס אני רוצה מעט להרחיב עליי כדי שנבין למה פתחתי את הפולמוס ולמה יש לי שאלה בכלל…
לצערי בשנות לימודיי בתלמוד תורה וישיבה קטנה עברתי סבל בל יתואר.
אלימות פיזית ומילולית…
מאז שאני ילד קטן… כיתה ב׳.ג. כבר אני רוצה להיות בתחום ובגיל הגדול יותר החלפתי לשיעורים שלמים רבנים שהחסירו…
ב״ה אני רב מחליף בתלמוד תורה שבו החינוך-מעל הכל, מאוד מרוצה שם.
(סתם לסקרנות, כמה פעמים בערך קוראים בחודש מכיתה א-עד כיתה ד בערך?)

רציתי לברר מספר דברים:
מה דעתכם על הענשה?
אני אישית סבור שלא העונש עוזר אלא ההסבר,
לצערי יצא לי להעניש אבל לאחר מכן לקחתי את הילד למקום שקט וגרמתי לו להבין למה נהגתי כפי שנהגתי… ב״ה ראיתי תוצאות טובות מכך, וכן שמעתי מחבריי לצוות החינוכי…
רציתי לברר-
1.מה דעתכם על כך?
2.בתור רבנים שכבר שנים בתחום האם אני נוהג נכון בכך או לא?
3. האם הדבר הגיוני שכאשר אני מעניש ילד-אני יודע שאני עושה את הדבר הנכון,
אבל אני מרגיש שאני מעניש יותר את עצמי ומרגיש כאב פיזי על הילד?
4. איך מגיעים להקשבה מלאה בכיתה בתור רב מחליף?
5. האם נכון לעיתים בתור רב מחליף לשנות את השיעור למשהו יותר אמיתי ונכון לחיים?
(ביננו, חשבון לא הכי רלוונטי לחיים-יש מחשבון. לעומת זאת (במחילה מכל הרבנים שמלמדים חשבון. וגם לי יצא ללמד…) כבוד רבו וכבוד אביו- במחילה. אבל לעניות דעתי מעט יותר חשוב…)
6. אשמח לקבל טיפים ללימוד יותר טוב ואיך להיות יותר טוב.
7. כמובן המטרה שלי רק לעשות טוב, אשתדל להקשיב לטיפים אך אני לא מתחייב שאקשיב לכולם.
יישר כח גדול!
ש.ס.ל.
🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉
האתר!
האתר המיוחד על סדרת דופליקטים!

מה יש לנו שם?

❓ חידונים

📰 מאמרים

🖼️ תמונות

ועוד׳

האתר אינו פתוח בנטפרי עדיין, אז נשמח אם מישהו יוכל לשלוח לבדיקה!

לשליחת מאמרים : שלחו אימייל מסודר אל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

והמאמר שלכם יפורסם ברגע שנוכל! (נבקש לא להטריד בנושא)
לשליחת חידונים

האתר בשלבי הקמה על כן לא כל הפתורים שתראו יעבדו!

וזהו... !
תהנו!!!

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

בע"ה

שכונה חרדית חדשה בירושלים, בשורה טובה תדשן עצם

סקירה קצרה ומפורטת על שכונה חדשה בירושלים

לא הרבה יודעים אבל ישנה שכונה חדשה לגמרי בירושלים שכונת מורדות גילה

מורדות גילה נמצאת במורדות של שכונת גילה ברחוב אבנר חי שאקי הישנה אך באמת שהיא שכונה בפני עצמה לגמרי השכונה ממוקמת במקום חדש יפיפה ומדהים עם נוף מרהיב המשקיף לגן החיות התנכי השכונה נמצאית במרחק נסיעה של 5 דקות מכביש בגין וכ3 דקות מקניון מלחה יש שם אוויר צלול כיין ויופי נדיר

השכונה מונה כ1000 יח"ד מתוכם כ500 יחי"ד של עמותות חרדיות משמע יש שם גרעין חזק מאד של בני תורה ואברכים חרדים מצב השכונה כיום שאוכלס פרויקט אחד מתוך ה5 פרויקטים החרדים וכל שאר הארבעה בשלבי איכלוס שונים מה שברור שפוטנציל ההצלחה של השכונה מובטח

לפי מיטב ידיעתי כיון שיש שם כרגע הרבה דירות להשכרה מחיר הדירות להשכרה נמוך יחסית לירושלים כך שמי שמתעניין בהחלט שווה לו לברר אני לא מבין למה שכונה זו לא עושה רעש מספיק אבל באמת היא פנינה יפיפיה במיקום אסטרטגי מוצלח במיוחד.

בנוסף הרחוב צמוד למסוף גילה ולתחנת הרכבת ובהמשך ייבנה מדרגות ומעלית יישר מהרחוב לתחנת הרכבת.

בנוסף לכביש הקרוב לכביש בגין, כרגע בונים טיילת מהרחוב שיירד כמעט עד קניון מלחה והגן הטכנולוגי כך דבהליכה של כ5 דקות מהרחוב יוכלו לרדת כמעט עד כביש בגין

יש לציין שהשכונה ממש בחיתולים ואמנם היא צמודה לשכונת גילה שיש שם קהילה חרדית אבל השכונה הולכת להיות רחוב עצמאי לחלוטין מבחינת מוסדות והמסתעף מזה הגרעין החרדי בגילה רחוק מאד מהשכונה , כבר היום פועלם במקום גני ילדים חרדיים במבנה גדול של עריית ירושלים יש שם שתי הקצאות לבתי כנסת בית ספר ועוד

ברור שכרגע ישנם גם הזדמנויות של קניית נדלן במחיר נמוך משמעותית ממחיר השוק ולדעתי מי שמתעניין בסגנון כזה יוכל למצוא את מבוקשו בבירור מעמיק עם האנשים שעוסקים שם בעניין

אין לי שום מטרת רווח בעניין פשוט הנגשת מידע לציבור שלדעתי חבל שלא יודעים ושומעים על זה מספיק

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  13  פעמים
למעלה