נכתב ע"י park;2076803:אני גולש בנטסטיק על סים רגיל, יש להם מסלול של 10 ג'יגה + שיחות והודעות ללא הגבלה ב39 ש"ח.
נכתב ע"י park;2076803:אני גולש בנטסטיק על סים רגיל, יש להם מסלול של 10 ג'יגה + שיחות והודעות ללא הגבלה ב39 ש"ח.
נכתב ע"י mat;2076812:נכון זה המסלול הרגיל שלהם. באינטרנט פרוץ.
במסלול של נטפרי. שמקבלים את הסינון מובנה בסים. הוספנו מחיר של 10 שקל כדי שלנטפרי יהיה קצת כיסוי עלויות.
ולצורך זה הורדנו מהאתר שלנו את ההצהרה שהסינון הוא ללא תוספת תשלום.
ואכן היום נטפרי הוא בתוספת תשלום לכסות קצת את העליות.
וכל מי שהרגיש עד היום נהמא דכיסופא יכול להפסיק להרגיש.
לגבי השיחות. זה הוראה של הרבנים להוריד את השיחות כדי שזה לא ישמש לסמארטפון לא מוגן.
אם תוכל להסביר אני לא ממש מבינה בתחום..... מה הבעיה שיהיה גם שיחות? ,הרי אם יש נטפרי אז זה בעצם מוגן, לא ??נכתב ע"י mat;2076812:לגבי השיחות. זה הוראה של הרבנים להוריד את השיחות כדי שזה לא ישמש לסמארטפון לא מוגן.
אפשר להצטרף דרכם גם לספק ביתי נטפרי ? כי יש להם חבילות משולבות ספק-תשתית במחירים מאוד אטרקטיביים??נכתב ע"י mat;2076812:נכון זה המסלול הרגיל שלהם. באינטרנט פרוץ.
במסלול של נטפרי. שמקבלים את הסינון מובנה בסים. הוספנו מחיר של 10 שקל כדי שלנטפרי יהיה קצת כיסוי עלויות.
הם חוששים שאדם יסתובב עם מכשיר לא מסונן, מכשיר רגיל, ויאמר שהוא מסונן עם נטפרי.נכתב ע"י סומסומדיה;2076952:אם תוכל להסביר אני לא ממש מבינה בתחום..... מה הבעיה שיהיה גם שיחות? ,הרי אם יש נטפרי אז זה בעצם מוגן, לא ??
לא ! ביררתי בנטפרינכתב ע"י yosi7708;2076978:אפשר להצטרף דרכם גם לספק ביתי נטפרי ? כי יש להם חבילות משולבות ספק-תשתית במחירים מאוד אטרקטיביים??
מה הכוונה שיחות והודעות?נכתב ע"י park;2076803:אני גולש בנטסטיק על סים רגיל, יש להם מסלול של 10 ג'יגה + שיחות והודעות ללא הגבלה ב39 ש"ח.
האם מי שמצטרף דרך 019 מקבל תוספת של 10 נק' כל חודש (חוץ מה-10 נק' חינם)? הרי הוא משלם 10 ש"ח נוספים?נכתב ע"י mat;2076812:נכון זה המסלול הרגיל שלהם. באינטרנט פרוץ.
לגבי השיחות. זה הוראה של הרבנים להוריד את השיחות כדי שזה לא ישמש לסמארטפון לא מוגן.
נכתב ע"י כוכב הצפון;2080467:מה הכוונה שיחות והודעות?
ממכשיר לא כשר, לא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: רפאל כ, מזמור לתודה לעולם, יוסף כץ ההאקר ועוד 4 משתמשים7 //