- הוסף לסימניות
אשמח לגעת איך אפשר להסיר שערות מהפנים (לנשים) מהשורש, בזול ובכמה שפחות כואב?
נ.ב מדובר בהרבה שערות.
תודה רבה.
נ.ב מדובר בהרבה שערות.
תודה רבה.
אני עשיתי בבני ברק בין הגבות.משהי ניסתה אפילציה בשפם אצל דבי וולף בירושלים?
יש המלצות ? אשמח למידע שלכן
אני מכירה מישהי בביתר- יוכי רבינוביץ, יש לה תוצאות מדהימות וגם אחריות על התוצאות- שווה מאוד את יודעת מראש כמה את משלמת על הכל ורגועה שהתוצאות הן באחריותיש למשהי רעיון לאחת שעושה אפילציה בירושלים??
משהי טובה!!
בשפם אין בעיה לייזרלייזר בשפם זה הורמונלי?
אפשר לעשות שם לייזר?
המליצו לי לעשות לייזר שם..
מה אומרות?
בשפם אין בעיה לייזר
אני עושה אפילציה באזור הסנטר והפאות(ליד האוזניים)
יש לי מישהי מקצועית מאוד באשדוד-
היא עושה עם מכשיר ישן יותר שיחסית כואב, ולא החדשים -שיעני לא כואב
אבל מאוד מקצועית ומדויקת
באפילציה חשוב יותר הדיוק מסוג המכשיר
יכולה להיות מישהי עם מכשיר חדש אבל לא שווה כלום כי לא מדייקת בשורש(מנסיון פעם אחת-הכל חזר אחרי שבועיים כאילו עשיתי עם פינצטה)
בשלב זה לא רואים מידיצריכה עזרה שלכם
תוך כמה טיפולים מתחילים לראות תוצאות בליזר בגוף?
אני אחרי טיפול ראשון ועדין לא רואה דילול יש צמיחה כמעט רגילה
האם זה תקין?
יש לך ניסיון בזה?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים