למיטב ידיעתי זה תלוי בשאלה איזה בית חולים ואיזה קופת חולים.היי
יש לי תור למרפאות חוץ בבית חולים לרופא אורתפד,
הייתי שמחה לשמוע האם זה אומר שאני מגיעה לרופא יש לו גישה לכל התיק הרפואי שלי ?
כולל תרופות שאני נוטלת ובדיקות מעבדה וכדומה ?
ממש חשוב לי לדעת.
תודה ענקית !!!
אם את בלאומית, זו הקופה שלמיטב ידיעתי הכי פחות מסונכרנות.היי
ממש חשוב לי לדעת.
תודה ענקית !!!
אני במכבי והולכת לשיבא תל השומר.למיטב ידיעתי זה תלוי בשאלה איזה בית חולים ואיזה קופת חולים.
למשל, רופאי בית החולים בילינסון יכולים לראות תיק רפואי של מבוטחי כללית כי זה אותה בעלות אז המערכות מסונכרנות.
אבל רופאים בשיבא לא יכולים לראות.
ולמותר לציין שסנכרון הוא בראש ובראשונה טובת המטופל.
זה בהחלט ברור. אבל יש לי דברים שלא קשורים לאורתפד ואני לא מעוניינת שהוא ידע את כל החומר עלי.ולמותר לציין שסנכרון הוא בראש ובראשונה טובת המטופל.
אין כזה דבר, הוא חייב לדעת הכל!זה בהחלט ברור. אבל יש לי דברים שלא קשורים לאורתפד ואני לא מעוניינת שהוא ידע את כל החומר עלי.
לא צריך להקצין..אין כזה דבר, הוא חייב לדעת הכל!
איזה תרופות הכי חשוב
ואת כל הרקע
ואם יש צורך בעוד טיפול...
אם זה נפילה, ויש בעיה נוספת ברקע וכו'
אם יש חשש לאובדנות
בשיבא יש סנכרון עם מכבי.אני במכבי והולכת לשיבא תל השומר.
למה?לא צריך להקצין..
אם יש לי בקע ביד הרופא לא אמור לדעת שאני סובלת מדכאון ולוקחת צפרלקס.....
{וזה נכתב על רקע מעשה שהיה}
תגובות בין תרופתיות עלולות להיות מסוכנות. ולפעמים גם אם מותר ביחד צריך בדיקות מעקב.למה?
יש תרופות שלא הולכות אחד עם השני והוא צריך לדעת את הרע הרפואי לפני שהוא נותן לך משהו או טיפול כלשהו
לדעתי הוא לא משועמם והוא יבדוק רק את מה שקשור אליותגובות בין תרופתיות עלולות להיות מסוכנות. ולפעמים גם אם מותר ביחד צריך בדיקות מעקב.
לא יודעת עד כמה זה קשור לאורטופד דווקא, אבל תרופות קבועות זה אחד הדברים שחשו מאוד שרופא ידע.
ישנה כהיום מערכת שמסנכרנת את כל הנתונים בין הקופות חולים לבתי חולים, רק כיון שזה מערכת מאוד מסורבלת לשימוש עבור הרופא לרוב הוא לא יפתח אותה, וכך לא יראה כלום מהתיק הרפואי, אבל בהחלט הוא יכול לגשת לנתונים.היי
ממש חשוב לי לדעת.
תודה ענקית !!!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים