שלום לכולם וזמן פורה , תודה ל @מנהל ai על אתגר מעניין שנותן קווים מעניינים והסתכלות יצירתית על תקופת יציאת מצרים
תיאור האתגר : אנחנו בעתיד !!! (או שלא ?)
היום האתגר יתמקד ביצירת 5 דברים צפציפיים שאני יתן לכם ואתם תצטרכו ליצור אותם כדמיונכם היצירתי!, חשוב לא להתפזר לדברים שלא קשורים, יש חופש יצירתי אבל לא חופש אתגרי, נסו להימנע מיצירת דברים שמסיחים את דעת המצביעים מבסיס האתגר (מקווה שאני מספיק מובן).
דווקא כל חמשת הדברים האלו שהם דברים ש(עדיין) בגדר מדע בדיוני (או עדיין לא הגיע לרמה שמדוברת באתגר )
ואלו הם
כללי האתגר השבועי:
לכל המדרגים – ההצבעה הינה באמצעות החיצים בצד שמאל של התמונה בלבד!
דוגמאות:
מכשיר טלפורטציה
תיאור האתגר : אנחנו בעתיד !!! (או שלא ?)
היום האתגר יתמקד ביצירת 5 דברים צפציפיים שאני יתן לכם ואתם תצטרכו ליצור אותם כדמיונכם היצירתי!, חשוב לא להתפזר לדברים שלא קשורים, יש חופש יצירתי אבל לא חופש אתגרי, נסו להימנע מיצירת דברים שמסיחים את דעת המצביעים מבסיס האתגר (מקווה שאני מספיק מובן).
דווקא כל חמשת הדברים האלו שהם דברים ש(עדיין) בגדר מדע בדיוני (או עדיין לא הגיע לרמה שמדוברת באתגר )
ואלו הם
- מכשיר טלפורטציה: מכשיר המאפשר העברת חומר ממקום למקום באופן מיידי.
- מכונת זמן: מכשיר המאפשר לנוע בזמן.
- רובוט מתקדם: רובוט בעל אינטליגנציה גבוהה ומראה דמוי אנוש (עדיף, אבל ניתן לעשות משהו שאתם חושבים שהוא בעל מראה עתידני יותר ויצירתי יותר ).
- מסע בהיפר-חלל: מסע במהירות גבוהה מאוד בחלל צריך לתאר את המסע בצורה שתמחיש את יכולות העתיד (תהיו יצירתיים!!!) .
- קרן טרקטור: מכשיר המושך עצמים מרחוק (גם כאן תיהיו יצירתיים !).
כללי האתגר השבועי:
- יצירה מרובעת בלבד.
- היצירה נוצרה אך ורק לצורך אתגר זה, אין להשתמש ביצירה שנוצרה בעבר!!!
- מומלץ להוסיף פרומפט בספוילר וגם להוסיף וגם את הכלי בו נוצרה התמונה
- יצירה אחת בכל הודעה.
- שימו לב! ניתן להעלות עד 5 יצירות לאתגר, יצירה אחת בכל יממה. (היום חולף אחרי השעה שתים עשרה - 00:00 בלילה).
- היצירה נוצרה בAI בלבד ללא עריכה ידנית.
- פטפטת בנספח בלבד.
לכל המדרגים – ההצבעה הינה באמצעות החיצים בצד שמאל של התמונה בלבד!
דוגמאות:
מכשיר טלפורטציה