במלחמה האחרונה מול איראן היו כמויות אדירות של חסדי ה' מכל הכיוונים, אשמח למי שיוכל להוסיף חסדי ה'.
כמובן שכל הדברים הם רק הגלויים כרגע, יש הרבה חסדי ה' שאנו לא יודעים וגם לא נדע לעולם.
מי שמוסיף מידע שלא ידוע לציבור - אשמח אם יוסיף מקור.
אין הכוונה דווקא לניסים בסגנון קריעת ים סוף, אלא גם ובעיקר בסגנון מגילת אסתר. ששם הכל נעשה כביכול בידי בני אדם אבל הכל היה מתוזמן נפלא מאת ה'
אתחיל כמה נקודות:-
לפני 16 שנה התחילו בארה"ב להכין פצצה מיוחדת עבור מתקני הגרעין בפורדו (
https://hm-news.co.il/news-flash/565537/)
-לפני 4 שנים התחילה מלחמת רוסיה אוקראינה מה שגרם לפוטין להיות עסוק ולא להתערב לטובת איראן ידידתו למרות בקשותיהם ולמרות עזרתם הרבה לרוסיה. (האריך בזה הרב ברוך רוזנבלום)
- לפני 3 שנים התחילה הרפורמה המשפטית שגרמה להפגנות שמאל ולמה שנראה כקרע בעם, שגרם לחמאס להחליט שהזמן מתאים לצאת למתקפה פתאומית על ישראל, מה שגרם לתובנה כללית בהנהגה בישראל שצריך להשמיד אויבים גם אם הם נראים שקטים כמו איראן.
- לפני 3 שנים מונה לשר לביטחון פנים אדם שהערבים מפחדים ממנו והמשטרה שלו, וכך לא קרה מה שקרה כאן ב"שומר החומות" בלוד עכו חיפה יפו וכו' (רק להזכיר אז הפרעות היו בגלל שני טילים מעזה... וכעת כותשים את עזה לבנון ואיראן והערבים בארץ יחסית מפחדים להרים ראש.. חסד ה'!)
-לפני שנה הנשיא טראמפ הנשיא הכי אוהד לישראל נבחר, וגם ידיד טוב של רה"מ שהיתלו יחד באיראן.
- - בשנה האחרונה חוסלו החמאס והחיזבאללה שאיימו על ישראל שכאשר תתקוף את איראן יפגעו בישראל קרוב למאתיים אלף טילים.
מחוסר זמן עצרתי לפני תחילת המלחמה.
אז מה קרה במכת הפתיחה?
ושלא נפגעו מטוסים שלנו באיראן.
וניסי הטילים
מחכה לתוספות,
המטרה היא שבסוף יצא עמוד מסודר לספר חסדי ה' .
תודה רבה