הי, גם אני מנסה השנה לראשונה לעשות לבד. אולי נוכל לעזור אחת לשניה? איך ניתן ליצור איתך קשר?רוצה לעשות דוח עוסק פטור לבד כי לא היו לי מספיק הכנסות, רוצה להתייעץ על כמה דברים קטנים טלפונית עם יועצת מס, כמובן בתשלום
תוכלי לפנות אלי למייל V0556713436היי יש לי עוסק פטור והיה לי עיסקה אחת השנה בלבד
כמה יעלה לי שיגישו עבורי את טופס 1301
יכולה להשאיר לי פרטים ליצירת קשר אני יכולה לכוון אותך גם איך להגיש לבד לא מסובך..היי יש לי עוסק פטור והיה לי עיסקה אחת השנה בלבד
כמה יעלה לי שיגישו עבורי את טופס 1301
zchut1234@גימייל אשמח לקבל עזרה איך להגיש לבדיכולה להשאיר לי פרטים ליצירת קשר אני יכולה לכוון אותך גם איך להגיש לבד לא מסובך..
על מה מדובר?zchut1234@גימייל אשמח לקבל עזרה איך להגיש לבד
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כד
אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
הנושאים החמים

Reactions: רות ב., תפוז ג'ינג'י, ללוש לוי ועוד 9 משתמשים12 //