אתגר יומי גורל • אתגר 103

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
תודה לכולכם על ההשתתפות באתגרים והדירוג. תודה מיוחדת ל @מנהל ai על ניהול הפורום באופן יוצא מן הכלל.
תודה ל @דילן @פנינה ריימונד @תמנון רב זרועות ו @אייסקפה הפוך שסייעו לי להקים את האתגר הזה לתחייה.

הפעם האתגר בקונספט קצת שונה, ולקוח היישר מקהילת המאיירים. אז תודה ל @פיציקטו על הרעיון : )

תיאור האתגר:

הפעם, אין נושא ספציפי לאתגר. אבל אני הולכת לקבוע לכם בדיוק מה ליצור בתמונה. איך? גלגלי הגרלה.

ישנם חמישה פרמטרים:

מספר הדמויות בתמונה
גיל הדמויות
אביזר נלווה
פלטת צבעים
מקום התמונה

לפי התוצאות שיצאו בהגרלה - עליכם ליצור את התמונה.
ההצבעות תינתנה על מקצועיות, היצמדות ככל הניתן לתוצאות ההגרלה, ורעיון מקורי של שילוב הפרמטרים.

דגשים חשובים:
  • גם אם יצא לכם תוצאה קשה לביצוע או מעצבנת, היו הוגנים ואל תלחצו על הגלגל פעם נוספת.
  • בגלגל של גיל הדמויות, עליכם ללחוץ כמספר הדמויות שיצאו לכם (לדוגמא: שלוש דמויות, שלושה גילאים)
  • בגלגל של אביזר נלווה, לחצו פעמיים. בכל תמונה יהיו שני אביזרים נלווים.
  • רוצים להעלות יצירה נוספת לאתגר, ניתן להגריל שוב רק אחרי העלאה של התמונה הראשונה.
  • קשה מאד לגרום לבינה לא להוסיף פריטים בנוסף לאביזרים הנלווים שיצאו לכם בהגרלה. נסו בכל זאת שכמות הפריטים מעבר לאביזרי החובה, תהיה קטנה ככל האפשר.
  • בגלגל הגילאים, כל גיל הוא בסביבת המספר הרשום. (לדוגמא: 1 - גילאי שנה שנתיים. 70 - בסביבות 60 70 80. וכן הלאה)
  • ניקים בעלי הגנה שחוסמת את האתר של הגלגלים, כתבו בנספח, ואגריל בשבילכם.

בהצלחה!!

כללי האתגר:
  • אין להוסיף טקסט כלל, למעט התוצאות שיצאו בהגרלה (ראו בדוגמאות).
  • באתגר זה ניתן להעלות 3 יצירות בלבד!
  • היצירה חייבת להיות מרובעת!
  • היצירה נוצרה במיוחד לצורך אתגר זה, ובבינה מלאכותית בלבד. ללא עריכה כלל!
  • ללא סימן מים או הוספת טקסט לתמונה.
  • יש להעלות תמונה בקובץ JPG או PNG. (קבצים בפורמט webp לא עולים טוב).
  • לפני ההשתתפות באתגר חובה לקרוא את חוקת האתגרים.
  • פטפטת בנספח בלבד!
זמני האתגר:
ניתן להעלות יצירות החל מעכשיו ועד מחר בערב בשעה 23:59. הזוכה יעלה בעז"ה את אתגר 106 ביום שלישי בערב.

דוגמאות לאתגר:
מספר דמויות:
1
אביזרים נלווים: זכוכית מגדלת, כובע מצחייה
פלטת צבעים: אדום, כחול, סגול
מקום: משרד

AD_4nXdhzD9TJvWaJUpitupAaVtGH2SafgRKMX0qQkH1PB_fjol5_0Tp9Zyv2wsUMBaA-XSER0zf3-3-wTdY5Yvs64Gu5VcbFDevu4LWnrNY-i6xBZ0fVFGzQRcryNCMYjVafy3cdjgiFkg1tQ1joBXa-KtKZg

מספר דמויות: 3
אביזרים נלווים: מגילת קלף, עיתון
פלטת צבעים: ורוד, סגול, אפור
מקום: גן חיות

AD_4nXfvtff10_Yl_NKp3DDSKKZ2DC_2x45nWZ5T1nPjkxb9rdRXVKlpvvuiOIFJG54v1Dn7U1h8TjKXX-1ZWLRd7V3s-hxVrIAjBSzhpLLLmzAdp6dYJyMKGKawwa-9zipI3Nous_6Z-RLgKngF-Dh0iGC2TAE

• הוסף לסימניות
מספר דמויות: 2
אביזרים נלווים: ארנק, עיתון
פלטת צבעים: כתום, שחור, לבן
מקום: גינת שעשועים

Leonardo_Phoenix_Picture_in_black_and_white_and_a_touch_of_ora_1.jpg

• הוסף לסימניות
אביזרים נילוים: משרוקית, פנס
פלטת צבעים: כחול אדום צהוב
1725741491315.png

• הוסף לסימניות
אביזרים נלווים: מקל הליכה, שוקולד
פלטת צבעים: ורוד, חום, צהוב
מקום: מדבר

Designer.jpeg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

שלום,
החלטתי להכנס לשוק ההון, מתוך הבנה שזהו אפיק שיכול להניב רווחים גדולים בעזרת ה'.
כמובן שלהכנס לנושא כה רחב וגדול- עם אפס ידע (זה בגדול מה שיש לי...)- לא מומלץ.
אני מחפשת קורס מקיף ואיכותי שלאחריו אני אוכל לעוף קדימה עצמאית.
מחיפוש ברשת, נתקלתי במכללת דניאל דמארי,- שהוא, כך הבנתי מלמד את הנושא בצורה מעמיקה ויסודית.
אני לא אכתוב מחיר מדויק, אבל הם לוקחים בסביבות התשע אלף, ונותנים בתמורה מעטפת מאוד מושקעת, של כמעט 24/7 עם קבוצת ווצאפ צמודה שבה אפשר לשאול הכל ועונים ממש מהר, תיעוד ביומני מסחר- שהם עוברים עליו כל שבוע ומפדבקים אותי, בנוסף יש סקירה שבועית על כל מה שקורה בשוק מדניאל עצמו בה הוא מפרט על כל מה שכנראה הולך לקרות והמהלכים שהוא עצמו הולך לעשות.
וגם- פתיחת חשבון דמו- ולווי צמוד עליו, ורק אחרי שהם רואים שאני יודעת להתנהל איתו מעולה, הם עושים בדיקה ומשחררים אותי לפתיחת חשבון אמיתי.
וגם- הם מדגישים שהליווי שלהם הוא לכל החיים.
שאלתי היא-
שווה?
האם יש קורסים אחרים שנותנים מענה דומה בפחות מחיר?
זה מחיר הגיוני בשוק?

אשמח לכל מידע.
תודה רבה!!!
בין שלל הדיווחים העדכונים והפריצות לשידור, שמות הנטבחים וסיפורי הניצולים, תקיפות בעז"ה וחיסול המחבלים, החדשות הטובות והפחות, המתח והחרדות, האזעקות והמרחב המוגן, הטלפון והמרחב הקולי.

חשוב שיהיה גם מקום אחר, אווירה טובה, להתאוורר ולנשום עמוק, להביט על עם ישראל היפה, להתמקד בחדשות הטובות, פוסטים שמעלים חיוך, סרטונים ותמונות עם הומור בריא, שיעזרו לנו לעבור את התקופה. יהיה טוב!

כמה כללים בסיסיים:
  • אין להעלות תכנים כפולים.
  • ללא ציטוטים ושרשורים. לזה יש נספח.
  • הודעות מאולצות או תת רמה - מיותרות, אין טעם להעלותם.
  • אין לדון כלל! בדברים שיעלו פה.
  • יש להעלות רק דברים שמתאים לרוח אתר חרדי.
  • ללא תמונות נשים.
  • ללא בקשות "אפשר בזיפ"! (תוכלו לפנק את המנוטפרים בלי שיבקשו).
  • ללא מחזור קרשים ישנים, בדיחות מלפני שנה או עשור מיותרות.

עריכה:
כפי ששמתם לב, האשכול השתנה מעט, מעלה רמה ומחליף פורמט.
כל הדירוגים התאפסו. מהיום, אתם מחליטים מה מתאים ומה בדיחת קרש מאולצת ומיותרת.

אשכול זה מיועד לבדיחות ותכנים הרצים ברשת וקשורים למלחמה בלבד.
יש לכם בדיחה טובה? מעולה! תכתבו אותה פה.
מישהו העלה בדיחה, ויש לכם מה לומר עליה, כתבו בנספח. אין לפתוח פה ציטוטים ושרשורים.

צופים יקרים, שימו לב! אתם מצבעים ומשפיעים איזו הודעה מתאימה, ואיזו מאולצת או תת רמה.
ההצבעה אנונימית, וכל אחד יכול להשפיע. הודעה שתקבל דירוג שלילי, תוסר מהאשכול.

כמובן, הודעה כפולה, או כזאת הנוגדת את כללי האשכול, תקבל אף היא את הדירוג השלילי שלכם,
וכך תעזרו לנו לשמור עליו נקי עם רמה גבוהה.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כד

אלְדָוִד מִזְמוֹר לַיי הָאָרֶץ וּמְלוֹאָהּ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:בכִּי הוּא עַל יַמִּים יְסָדָהּ וְעַל נְהָרוֹת יְכוֹנְנֶהָ:גמִי יַעֲלֶה בְהַר יי וּמִי יָקוּם בִּמְקוֹם קָדְשׁוֹ:דנְקִי כַפַּיִם וּבַר לֵבָב אֲשֶׁר לֹא נָשָׂא לַשָּׁוְא נַפְשִׁי וְלֹא נִשְׁבַּע לְמִרְמָה:היִשָּׂא בְרָכָה מֵאֵת יי וּצְדָקָה מֵאֱלֹהֵי יִשְׁעוֹ:וזֶה דּוֹר (דרשו) דֹּרְשָׁיו מְבַקְשֵׁי פָנֶיךָ יַעֲקֹב סֶלָה:זשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וְהִנָּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבוֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:חמִי זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי עִזּוּז וְגִבּוֹר יי גִּבּוֹר מִלְחָמָה:טשְׂאוּ שְׁעָרִים רָאשֵׁיכֶם וּשְׂאוּ פִּתְחֵי עוֹלָם וְיָבֹא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד:ימִי הוּא זֶה מֶלֶךְ הַכָּבוֹד יי צְבָאוֹת הוּא מֶלֶךְ הַכָּבוֹד סֶלָה:
נקרא  3  פעמים
למעלה