סה"כ סידור די הגיוני בשביל תנאים קצת מאולצים מטבח ארוך וצר בלי אורור חדר שינה בתוך המטבח וכ"ואנחנו לפני שיפוץ מטבח והוספת חדר
תודה רבה
גם אם אני לא רוצה לשבור קירות?מציעה להעלות קטע דירה גדול יותר מאשר רק המטבח והחדר הנוסף. מניחה שיהיו יותר אופציות מוצלחות.
לפעמים הרווח כ"כ גדול ששווה את הבלאגן של שבירת קיר.גם אם אני לא רוצה לשבור קירות?
אני צריכה לפחות 6 מקומות ישיבה במטבחוגם לא הבנתי את הרעיון של השולחן המתקפל. למה עוד אמור השטח הזה לשמש?
לא הבנתי את הקטע של המתקפל. כאילו בזמן שמקופל מה יש שם? אם את צריכה לפחות 6 מקומות למה שלא יהיה שולחן גדול לא מתקפל?אני צריכה לפחות 6 מקומות ישיבה במטבח
בשרטוט יש 4 כסאות+ ספסל עליו אפשר לשבת לפחות 3 (ואם זה ילדים אז גם 4)אני צריכה לפחות 6 מקומות ישיבה במטבח
מחדד עוד יותר את הקושיה שליבשרטוט יש 4 כסאות+ ספסל עליו אפשר לשבת לפחות 3 (ואם זה ילדים אז גם 4)
בגלל שהמטבח צר יחסית 2 השולחנות אמורים להיות מתקפליםלא הבנתי את הקטע של המתקפל. כאילו בזמן שמקופל מה יש שם? אם את צריכה לפחות 6 מקומות למה שלא יהיה שולחן גדול לא מתקפל?
לדעתי במטבח צריך שולחן קבוע, גם אם לא גדול אבל לא מתקפלבגלל שהמטבח צר יחסית 2 השולחנות אמורים להיות מתקפלים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים