ספרי מתח של יונה ספיר שמתבגרים מאד אוהביםמה זה?
yefe.co.il
yona-sapir.co.il
כל הספר בדרייב?אם אני משיג קישור לדרייב לקריאה או להורדה מעניין אותכם?????????????
תודה על הרצון הטוב אבל לא נראה לי מוסריאם אני משיג קישור לדרייב לקריאה או להורדה מעניין אותכם?????????????
אפשר להוריד ולהדפיסתודה על הרצון הטוב אבל לא נראה לי מוסרי
וגם לא מתאים לי שהילד ישב שעותתת ליד מסך המחשב
כתוב מפורש בתחילת הספר שאין להדפיסאבל יכול ליהיות שאתם צודקים אם בעל הנכס הודיע מראש שהוא לא מעוניין שהנכס שלו יושאל או ייהנה ממנו, אז הנהנה יהיה חייב בתשלום על ההנאה. האם יש גילוי דעת של יונה ספיר???
רק מתזכרת שמספר העמודים בספר "דופליקטים" אינו זהה למספר העמודים בספר "אלי לומד להזהר"אפשר להוריד ולהדפיס
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים