אני לא מבין איך אפשר להמשיך לספר סיפורים מול הסכם ברור.פשוט כבודו לא מכיר קבוצות רכישה ולא מבין שהאויב מס' אחת של קבוצת רכישה זה חברי הקבוצה
כמה עלתה האופציה?
הגגות מוצמדות לדירות גג כך שכבודו צריך להסביר מה הכוונה?
גונבים? תמצא לי בתכניות שטחים נוספים לעוד בניינים או חללים - פשוט כבודו לא בודק ולא מעמיק ופשוט תוקף כי כבודו היה תוקף בכל מקרה.
כאן זה כבר עובר לפן האישי - אני מציע לעו"ד גן צבי לקחת עו"ד שיתבע מפרוג לחשוף את אדון בראנדויין שיוכל לתבוע אותו דיבה
כנראה שהציבור שנרשם לא בדיוק סומך עליו כשאתה מסתיר את עצמך מאחורי ניק פיקטיבי ומעדיפה לסמוך על האנשים הרציניים המנהלים את האירוע וחשופים לשאלות ועומדים מאחורי המילים שלהם.
הם סומכים על העו"ד כנראה יותר ממה שסומכים עליך
תבדוק בשטחים האם יש מקום לעוד דירות ואחרי זה תתקוףאני לא מבין איך אפשר להמשיך לספר סיפורים מול הסכם ברור.
א. ביום 24.11.25 רכשו בילר וגרומן אופציה במקרקעין. הסכם השיתוף שצורף כאן מגדיר 2 קבוצות. קבוצה א' - בעלי האופציה. קבוצה ב' - 96 יחידים שרוכשים מבעלי האופציה 70% מהזכויות. יתרת הזכויות במגרש (30%) שייכות לבעלי האופציה.
צפה בקובץ המצורף 2190209
ב. בנוסף ההסכם מורה מפורשות - שכל השטחים והזכויות (מלבד הדירות) יהיו של בעלי האופציה (גרומן ובילר).
צפה בקובץ המצורף 2190218
מה כתוב כאן הוא שהמארגנים מקבלים את כל הזכויות הנוספות + 30% מהמגרש.
עלות האופציה היית 1,000,000 ש"ח פלוס מע"מג. התמורה לבעלי האופציה (גרומן ובילר) תעמוד על 1.130,000 שקל. כתוב כאן שהם מקבלים מהרוכשים תמורה נכבדת מאוד עבור "זכות" הסבת האופציה.
הרוכשים יכולים להחליט בכל רגע נתון להחליף נציגות אם זה לא בא להםצפה בקובץ המצורף 2190208
הדברים הברורים האלו סותרים מפורשות את כל מה שכתבתם והצהרתם כאן בפורום במשך חודשיים.
כתבת עוד שלושה דברים. א' לגבי השליטה המוחלטת של המארגנים ועוה"ד בקבוצה - שזה נועד בשביל להגן על הרוכשים מפני עצמם. טעות בידך: הרוכשים חייבים נציגות חזקה שתעמוד מול המארגנים וכל מי שיבקש את רעתם -אם יהיו כאלו. הם לא צריכים הגנה מפני עצמם.
זה כבר מריח עוד אחד שמחליט ללכלך על כל מי שזזב. כתבת שיש אפשרות לרוכשים לקחת גם את הרב בוטרמן שליט"א כבורר. לצערי בשל מגבלות המסגרת הנוכחית אאלץ שלא לענות. בכל מקרה - בסופו של יום מי שיהיה בורר הוא עוה"ד - בעצמו כבורר או באופן אחר וזו שערורייה שטרם ראינו.
נשתמש בזה בעת הצורךג. לגבי ההצעה שלך לעו"ד גן צבי , התגובה שלי היא שלצערי גם בנושאי משפט פשוטים שכאלה אתה מגלה בורות, אבל כמובן שהדרך פתוחה בפניו.
למה לא הוגן?עולה מהדברים האלו, אתם מכניסים את הרוכשים לעסקה שאף אחד לא מתחייב כאן על כלום. כל הסיכונים מוטלים על הרוכשים , ואילו המארגנים - בלי שום לקיחת סיכון , מקבלים זכויות עצומות. ובנוסף הרוכשים משלמים למארגנים 10,000 שקל על הארגון, ועוד 10,000 שקל תרומה. לדעתי כל הסיפור כאן הוא פשוט לא הוגן.
שוב פעם משקראבל בבקשה נזכור את העיקר: דו"ח האפס שהוצג מראה על הפסד!!! אף יזם בעולם לא נכנס לכזו עסקה. אז למה אתם למען השם מכניסים לשם משפחות???
לגבי התמורה בגין האופציה - אבדוק את עצמי שוב. במידה וטעיתי אני אתנצל ואבקש סליחה - בפה מלא , כאן בפורום.תבדוק בשטחים האם יש מקום לעוד דירות ואחרי זה תתקוף
עלות האופציה היית 1,000,000 ש"ח פלוס מע"מ
למעשה שולם על ידי רוכשי האופציה סכום של תוספת 180,000 ש"ח מע"מ ותוספת מס רכישה בסך 60,000 ש"ח
סה"כ שולם על ידי רוכשי האופציה סכום של 1,240,000 ש"ח
כידוע הרוכשי האופציה הם אנשים פרטיים ולכן אין להם קיזוז ממע"מ יוצא שהם מפסידים סכום של 110,00 ש"ח במכירת הקרקע לרוכשים.
כמובן אותך זה לא מעניין כי אתה עסוק לתקוף והאמת אינו נר לרגליך
הרוכשים יכולים להחליט בכל רגע נתון להחליף נציגות אם זה לא בא להם
לא אדון בראנדויין יחליט בזה
זה כבר מריח עוד אחד שמחליט ללכלך על כל מי שזז
אתה הכי ישר והכי נקי והכי מבין ועם הכי הרבה זמן לכתוב בפורומים.
הקהילות לא מבינים.... העסקנים לא מבינים..... המנהלים לא מבינים...... הרבנים לא מבינים......
ככל שלא תחשוף את שמך אתה לא מעניין
נשתמש בזה בעת הצורך
למה לא הוגן?
מארגני קבוצת רכישה לוקחים 40,000 ש"ח ליחי"ד
כאן לוקחים 10,000 ש"ח יוצא 960,000 ש"ח יורד
10,000 ש"ח לכל קהילה זה דבר מקובל
יש הוצאות ברורות
לזעוק ולצעוק על הקוזק הגוזל זה קל אבל כל מי שמבין בתחום מבין שזה לא סכומים שמתעשרים מהם
שוב פעם משקר
דו"ח האפס מראה על רווחיות של כ18% מצורף כאן
לגופו של עניין אדון בראנדויין לך תעבוד ותרוויח כסף בהוגנות במקום להתקשקש כאן
יש הסכם מול בעלי המגרש שצריך להוסיף להם 180,000 ש"ח לכל יחי"ד שיתווסף בהמשך במגרש הנ"ללגבי התמורה בגין האופציה - אבדוק את עצמי שוב. במידה וטעיתי אני אתנצל ואבקש סליחה - בפה מלא , כאן בפורום.
לגבי השאר, אתה חייב להבין שאין לי שום דבר נגד הפרויקט. במידה והייתי מעוניין בכך - כל בר דעת מבין שישנם דרכים אחרות שהן פשוטות בתכלית. ולכן אבקש ממך להגיב בצורה עניינית ל- א. מופיע בהסכם באופן הברור ביותר שבעלי האופציה מקבלים ללא כל תמורה 30% מהקרקע ובנוסף מקבלים את כל יתר הזכויות הקיימות והעתידיות. ההסבר שלך - איפה ראית בתוכנית זכויות נוספות , לא עונה על הדברים.
בעלי האופציה לקחו על עצמם סיכון גבוהה כשרכשו את האופציה והשקיעו כסף בארגון הקבוצה ובאדריכלים ושמאים ועו"דב. פועל יוצא של הנ"ל הוא שכל הסיכון מוטל על כתפי הרוכשים ואילו המארגנים מקבלים זכויות עצמות ללא כל תמורה ונטילת סיכון.
זה 2 מגרשים שונים לגמריג. שורת הרווח שהצגת מתוך דו"ח האפס , אני לא מצליח להבין כיצד הדברים מתיישבים עם הדו"ח שאתם הזמנתם ושילמת עליו ב17.8.25. כיצד יתכנו כאלו סתירות בין שני דוחות שהוזמנו ע"י אותו גורם בפרק זמן כל כך קצר?
שמח מאד. אשמח לנהל שיח ענייני.
תוכל להעלות או לשלוח את הסכם המכר (לא האופציה).יש הסכם מול בעלי המגרש שצריך להוסיף להם 180,000 ש"ח לכל יחי"ד שיתווסף בהמשך במגרש הנ"ל
בעלי המגרש דרשו לקבל בטוחות ולשעבד את כל הדירות הקיימות בשעבוד שני כמובן שלא יכלו להסכים לזה ואז הציעו רעיון להצמיד את הזכויות האלה לדירה אחת שיירכש על ידי ועדות הדיור וככל שיהיה שינוי תב"ע עתידית אזי הם ישלמו עבורו את ה180,000 ש"ח ליחי"ד.
זה הרעיון מאחורי האירוע בסך הכל
בעלי האופציה לקחו על עצמם סיכון גבוהה כשרכשו את האופציה והשקיעו כסף בארגון הקבוצה ובאדריכלים ושמאים ועו"ד
זה 2 מגרשים שונים לגמרי
שמח מאד
תודה רבה
האמת אני מעריך אותך וקורא לרוב את הדברים שלך בשקיקה כאן לדעתי כדי לך לשוחח לא בפלטפורמה כאן אלא 1 על 1 כמו בני אדם ויפתחו לפניך את הכל בצורה הכי מסודרת כי אין מה להסתיר
עדיין עוד לא נסגר הרמטיתתוכל להעלות או לשלוח את הסכם המכר (לא האופציה).
מה שידוע לי שהאופציה נגמרה ב23.2 אז איך הסכם המכר טרם נוסח?עדיין עוד לא נסגר הרמטית
בהמשך זה יעלה כאן בע"ה אני מאמין על ידי הרוכשים
קיבלו הארכהמה שידוע לי שהאופציה נגמרה ב23.2 אז איך הסכם המכר טרם נוסח?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כג
אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
הנושאים החמים

Reactions: S Schwam ו-איש ירושלמי2 //