• הוסף לסימניות
  • #1
עולם התורה בסכנה: לראשונה ניסיון מעצר של בן ישיבה בביתו על ידי משטרה צבאית
אנשי המשטרה הצבאית הופיעו הלילה בביתה של משפחה חרדית בעיר חיפה וביקשו לעצור את בנם האברך שהוגדר על ידי הרשויות כמשתמט. ניסיון המעצר שלא יצא לפועל, מלמד על עליית מדרגה בפעילות האכיפה של הצבא כנגד עולם התורה

הודעת מנהל - שימו לב:​

האשכול המרכזי - רדיפת עולם התורה:
מעצרי בחורי הישיבות, מחאות וחגיגות השחרור, תיעודים מהשטח,
עדכונים תמונות וסרטונים מהמאבק על עולם התורה בארץ הקודש.

האשכול נועד לעדכונים בלבד!
 
‏הבה"ח כפיר ביטן שנעצר הלילה בביתו בהוד השרון שוחרר בדק' האחרונות בסיוע עוה"ד שלמה חדד ואיתי כהן ע"י ארגון נותנים גב למרות מצבו המשפטי הסבוך עקב מעמדו כמשתמט פרקליטותי. (יוסי פלד)
 
עליית מדרגה: המשטרה הקימה הלילה מחסום בכניסה הצפונית לאשדוד, במטרה לאתר עריקים.

על פי דיווח באתר חרדים אשדוד, השוטרים התמקדו באיתור אברכים צעירים ובחורי ישיבה שעלולים להיות עריקים.

נהג באחד הרכבים סיפר - ״אני בן 55 והשוטרים לא ניגשו אליי בכלל. הם התמקדו באברך צעיר שישב ברכב״. האברך לא נעצר מאחר והוא עדיין לא מוגדר עריק.
 
חמק מהראדר: בחודש האחרון נעצר אברך ממודיעין עילית שלומד בישיבת אור החיים של הרב אלבז בירושלים. הוא חזר מירושלים בדרך לקריית ספר ובדרך ניידת משטרה עצרה אותם לבדיקה שגרתית והעלו את פרטיו על ידי המסוף המשטרתי - מה שגרם לשוטרים להזמין את המשטרה הצבאית. אותו אברך ביקש עד אחרי המעצר שלא יפורסם וגם ביקש שלא רוצה שיצאו להפגין ואם נגזר עליו לשבת הוא לוקח את זה באהבה. הוא ישב 3 שבועות בכלא ושוחרר לפני שבוע (הערינג)
 
לא מאומת כלל | אחד מקווי הקיצוניים טוען כי בני של ראש ישיבת עטרת שלמה הגרש"ב סורוצקין נעצר בהפגנה באשדוד. (הבן לומד בישיבת מאירת שמועה שהיתה מזוהה בעבר עם הפלג).
 
לא מאומת כלל | אחד מקווי הקיצוניים טוען כי בני של ראש ישיבת עטרת שלמה הגרש"ב סורוצקין נעצר בהפגנה באשדוד. (הבן לומד בישיבת מאירת שמועה שהיתה מזוהה בעבר עם הפלג).
מתברר | למרות היותו עריק - הבחור שוחרר. (הערינג).
 
הפרטים | קול חי: בנו של ראש ישיבת עטרת שלמה הרב שלום בער סורוצקין השתתף בהפגנה לפני מספר שעות באשדוד נגד פריצות בעיר. הוא הועלה לניידת משטרה יחד עם עוד כמה בחורים, והורחק מהמקום. מדובר בבחור עריק, שאם היה נעצר ומועבר למשטרה צבאית הייתה מתפתחת דרמה של ממש.
 
הפרטים | קול חי: בנו של ראש ישיבת עטרת שלמה הרב שלום בער סורוצקין השתתף בהפגנה לפני מספר שעות באשדוד נגד פריצות בעיר. הוא הועלה לניידת משטרה יחד עם עוד כמה בחורים, והורחק מהמקום. מדובר בבחור עריק, שאם היה נעצר ומועבר למשטרה צבאית הייתה מתפתחת דרמה של ממש.
איציק, בנו של ר’ שלום בער סרוצקין, מספר ל״הערינג״ כי נעצר לאחר שהתערב בוויכוח במהלך הפגנת הפלג באשדוד. לדבריו, נסע במונית, הבחין בהפגנה, יצא מהמקום והחל להתווכח עם חילונים על סוגיית הגיוס – ולא על רקע מחאת פריצות. שוטרים שהבחינו בעימות עצרו אותו, ולאחר שעות שוחרר.
 
עו״ד שלמה חדד בחצות בזירת החדשות: ביממה הראשונה למעצרו של האברך אברהם בן דיין המשטרה בצורה מקוממת לא נתנה לנו את המיקום שלו. אני כעו"ד צריך לקבל מידע בזמן אמת, אסור להעביר מידע שגוי, ואני פועל בעניין כדי שדברים כאלה לא יחזרו.
 
צבע שחור. משטרה צבאית כעת ברח' חגי 8 בבני ברק

 
הראש''ל רבי יצחק יוסף מחזק את האברך אברהם בן דיין ששוחרר מהכלא הצבאי (משה ויסברג)

 

קבצים מצורפים

  • הראש''ל רבי יצחק יוסף מחזק את האברך אברהם בן דיין ששוחרר מהכלא הצבאי.zip
    7.3 MB · צפיות: 165
‏בסידור קידושין בחופת החתן המפורסם ביותר אסיר עולם התורה אריאל שמאי ראש הישיבה הגרש"ב סורוצקין, רבינו ראש הישיבה הגרב"ד פוברסקי כובד בברכה אחריתא (צילום: דניאל נפוסי)

20260220_004410.jpg


בשלטון הכופרים אין אנו מאמינים. הגרש"ב סורוצקין בחתונת אסיר עולם התורה המפורסם ביותר אריאל שמאי (צילום: דניאל נפוסי)
 

קבצים מצורפים

  • הגרש''ב סורוצקין בריקוד בשלטון הכופרים.zip
    8.8 MB · צפיות: 343
השבת ישהו בכלא הצבאי 19 עריקים חרדים (דניאל גרובייס)
 
המשטרה דורשת להקצות גיוס שש פלוגות של משמר הגבול במילואים כתנאי ליציאה למבצע למעצר עריקים חרדים בשכונות החרדיות.

עד היום המשטרה נמנעה מלסייע לצה״ל במעצר עריקים מחשש למהומות ומחסור בשוטרים שעוסקים בלחימה בפשיעה.
 

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

שלום וברכה,
ברצוני לברר בשביל מכרים-

אנו מנסים לאתר אנשים שרכשו דירה בפרויקט מגורים בעיר נתניה לפני כשנתיים במסגרת מודל התשלום ‎7/93.

מדובר בדירות חדשות שנרכשו “על הנייר”, כאשר בשלב הרכישה שולמה מקדמה של כ-7% ממחיר הדירה, והיתרה אמורה להיות משולמת לקראת מסירת הדירה (כ-93% מהסכום).

הרכישה בוצעה דרך מתווך שליווה את העסקה, ובמסגרת השיווק הוצג לרוכשים כי הרכישה היא על מנת למכור את הזכויות בדירה לפני המסירה.

המתווך גבה על השרות הזה כ-100K תוך התחייבות (לצערנו ללא כל תיעוד/ חוזה) שהוא ימצא קונה לדירה לכשתהיה מוכנה, והרוכשים יגזרו קופון של כמה מאות אלפים (ההפרש בין הדירה על הנייר לדירה המוכנה)

והנה- מתקרב זמן התשלום הסופי- והמתווך מודיע שהוא עשה כל מאמץ אך לא הצליח למכור את הדירה, מה שמשאיר את הרוכשים להתמודד לבד עם הצורך לשלם/למצוא קונה, בתוספת ההפסד העצום של הכסף שהוא גבה מהם ללא כל תמורה.

הבנו שישנם עוד קונים רבים שנפלו בפח...

המטרה שלנו היא ליצור קשר עם רוכשים נוספים כדי:
• להבין האם קיימים מקרים נוספים עם מאפיינים דומים
• להחליף מידע בין הרוכשים
• ולבחון אפשרות להתייעצות משפטית משותפת במידת הצורך

אם אתם:
• רכשתם דירה בפרויקט מגורים בנתניה לפני כשנתיים במסגרת עסקת ‎7/93
• נכנסתם לעסקה דרך מתווך שהציע ליווי או סיוע במכירת הדירה לפני המסירה
• או שאתם מכירים מישהו שנמצא במצב דומה

נשמח מאוד שתכתבו כאן, או שתשלחו מייל לכתובת: shenbituach ואז שטרודל ג'ימייל וכו'

בשורות טובות
שמעתי כמה פעמים בחיים שלקיחת הצעה למשכנתא בסניפים נידחים ללא הרבה לקוחות שווים בדיקה, כיוון שיש לסניף אינטרס ביחס לבנק להביא לקוחות, ולכן כל אורח מאזור מרכזי בארץ שייבקש משכנתא הסניף יינסה לשבור את ההצעות האחרות שהוא יביא?
1. האם משיהו מכיר את הרעיון מנסיון אישי או מכלי ראשון ?
2. בבקשה א"כ באילו סניפים ושל איזה בנק עשיתם את זה ?
3. למול איזה בנקים - סניף, עשיתם את התמחור ?
4. אני מדבר על מיחזור למליון מאה, יאמרו המנוסים (לתועלת כולם) האם גם בכמה מאות בודדים יש לזה משמעות או רק במשכנתא ענקית ?

אם לא נאמין בתאוריה הזו, המלצתכם לאיזה בנקים לפנות למחזור של מליון מאה (מבנק מזרחי) חשבון תקין לגמרי והכנסות מעולות? והאם להעדיף סניף ספציפי בני ברק או האזור?

וללא קשר פתחתי כבר בקשה באונליין (למחזור בכמה בנקים, בתהליך הבקשה הגדרתי סניף לנהיול המשכנתא, האם אוכל להעביר את תהליך הבקשה לסניף אחר?
אודה מאוד לתשובת המנוסים, המייבינים, והיועצי משכנתאות

אולי מעניין אותך גם...

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק כג

אמִזְמוֹר לְדָוִד יי רֹעִי לֹא אֶחְסָר:בבִּנְאוֹת דֶּשֶׁא יַרְבִּיצֵנִי עַל מֵי מְנֻחוֹת יְנַהֲלֵנִי:גנַפְשִׁי יְשׁוֹבֵב יַנְחֵנִי בְמַעְגְּלֵי צֶדֶק לְמַעַן שְׁמוֹ:דגַּם כִּי אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לֹא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי שִׁבְטְךָ וּמִשְׁעַנְתֶּךָ הֵמָּה יְנַחֲמֻנִי:התַּעֲרֹךְ לְפָנַי שֻׁלְחָן נֶגֶד צֹרְרָי דִּשַּׁנְתָּ בַשֶּׁמֶן רֹאשִׁי כּוֹסִי רְוָיָה:ואַךְ טוֹב וָחֶסֶד יִרְדְּפוּנִי כָּל יְמֵי חַיָּי וְשַׁבְתִּי בְּבֵית יי לְאֹרֶךְ יָמִים:
נקרא  8  פעמים
למעלה