דילונגי אומרים שהכי טוב בדואי תאי, נצרך למי שאופה מלא וחשוב לה משהו מאוד איכותי.לי יש של דלונגי ואופה ו2 התאים יחד
בינה מלאכותית?נכון לעדכון הידע האחרון שלי אין לי מידע ספציפי לגבי הזמינות של תנור כפול מובנה BEKO BKDM22100X או תנורים דו-תאים , זמינות המוצרים וההמלצות עשויות להשתנות בהתאם למיקומך ולהצעות הספציפיות של קמעונאים.
כדי למצוא BEKO BKDM22100X או לאסוף מידע על תנורים דו-תאים אחרים, שקול לבדוק עם קמעונאים מקומיים של מוצרי חשמל, חנויות מקוונות או אתר BEKO הרשמי. בנוסף, ביקורות ודירוגי לקוחות בפלטפורמות שונות יכולים לספק תובנות לגבי הביצועים ושביעות הרצון של המשתמשים מדגם תנור מסוים.
לקבלת המלצות על תנורי בילד אין או תנורים משולבים או מוצרים דומים,
שווה להתייעץ עם מומחי מכשירי חשמל א. ברפמן שיכולים לספק ייעוץ מותאם אישית בהתאם לצרכים ולהעדפות שלך.
אשמח לדעת דגם בבקשה?דילונגי אומרים שהכי טוב בדואי תאי, נצרך למי שאופה מלא וחשוב לה משהו מאוד איכותי.
ואגב הוא עולה כפול מבקו.
לי יש בקו ואני אופה חמוד, לא כל יום אבל בהחלט אופה וכל מיני סוגים של עוגות ושכבות וכו.
וזה בהחלט מספק אותי ולא רואה צורך ביותר.
יש לך מושג איזה דגם הוא?לי יש של בלומברג דו תאי
אני מאוד מאוד מרוצה ממנו
אפשר לאפות בשתיהם בו זמנית
ממליצה עליו בחום!!!
(והוא גם קל לניקוי)
נראה לי שזה זה
כמעט בטוחה (לא כתוב על התנור אבל נראה ממש כמו זה)
תנור בישול ואפיה דו תאי BLOMBERG 8133X
תודה על המידעלי יש בלומברג דו תאי
ואני אופה הרבה ומרוצה מאד .
(כשקניתי אותו אמרו לי שבלומברג ובקו מיוצרים באותו מפעל . ואין שום הבדל בינהם , אולי חוץ מהמראה החיצוני .)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: