בבקשה ק"ש לא מניסיוןמחפשת פאת צמות לתינוקת בת חצי שנה
ק"ש לא מניסיוןאולי יש לך בובת חרסינה?
בסגנון קטיפה וקומות, ולא כמו בובה ישנה.
אשמח מאוד!
(כמובן שלא אכפת לי לשפץ אבל שיהיה לי בסיס טוב.)
אולי כזה סגנון יתאים?
צריכה מינימאוס לילדה בת שנה ורבע בערך
תודה
הבעיה שאני צריכה בלי כובע, כי אני צריכה רק צמות עם פוני למעלה, אני שמה מטפחת כזו של בבושקה על הפאה.בבקשה ק"ש לא מניסיון
3.01US $ 21% OFF|Winter Soft Warm Cute Wig Big Braid Kids Girls Princess Hat Baby Children Knitted Hat Birthday Christmas Party 48-52cm Hot - Kids Hats & Caps - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
בבקשה:אולי יש לך בובת חרסינה?
בסגנון קטיפה וקומות, ולא כמו בובה ישנה.
אשמח מאוד!
(כמובן שלא אכפת לי לשפץ אבל שיהיה לי בסיס טוב.)
תודה רבה!בבקשה:
קש לא מנסיון
17.49US $ 47% OFF|Women Sinamay Fascinator Hat Cocktail Wedding Party Fedora Fashion Headwear Lady Pillbox Cap Chic Berets Elegant Show Headdress - Hair Claw - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com12.8US $ |2020autumn Spanish Princess Dress Puff Dress Baby Girl Birthday Dress Lolita Dress Kids Dress For Girls Girls Christmas Dress - Girls Casual Dresses - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com1.73US $ 35% OFF|Summer Baby Girls Socks Toddlers Bow Long Sock Kids Knee High Soft Cotton Mesh Spanish Style Children 0-5 Years Breathable Socks - Socks - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com9.24US $ 30% OFF|E Jue Shung Vintage Birdcage Net Bridal Hats With Feather Pearl Women Fascinator Face Veils Wedding Hats Wedding Accessories - Bridal Headwear - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
תודה רבה!
רק שהבת שלי בת 7 והשמלה לקטנות יותר,
יש לך משהו מתאים למידה?
תודה רבה!
רק שהבת שלי בת 7 והשמלה לקטנות יותר,
יש לך משהו מתאים למידה?
נכון זה באמת בול מתאים אבל פחדתי בגלל המידותצפה בקובץ המצורף 1028409זה מידות של נשים, אולי שווה לקחת ולעשות תיקונים.
כזה יעזור לך?הבעיה שאני צריכה בלי כובע, כי אני צריכה רק צמות עם פוני למעלה, אני שמה מטפחת כזו של בבושקה על הפאה.
מכירה משו כזה? ואני גם צריכה לגיל ממש קטן חצי שנה
מחפשת תחפושת של דבורה לילדה בת שנתיים
תודה תודה!
מחפשת תחפושת של דבורה לילדה בת שנתיים
תודה תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: