דרוש מידע שאלה ישירה!!!!!

האם הציבור מעוניין בעדכוני מתנת חיים?

• כן. זה חשוב מאד

הצבעות: 199 92.1%
  • לא.

הצבעות: 17 7.9%

• סה"כ מצביעים
    216

למען דעת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
חברי הפורום היקרים!
האם הציבור מעוניין בעדכוני מתנת חיים?

תודה.

נערך לאחרונה ב:

מרחבית

משתמש מקצוען
אני מאוד מעוניינת. חשוב לי לקרוא על אותם גיבורים שתורמים כליה מגופם עבור אנשים, ועל אותם חולים שהחיים שלהם משתנים כל-כך לטובה. חשוב לי להתפלל על כל אלה בשעה שהניתוחים מתבצעים, וחשוב לי שהעניין יהיה במודעות.
זה גם מאוד מרגש ונוגע ללב. גורם להשראה לאהבת הזולת ולמסירות עבור אחרים. וגם להודות לד' על הבריאות, ולבקש עליה הלאה.

נערך לאחרונה ב:

חרמון

משתמש מקצוען
האמת, אני לא מכירה את "מתנת חיים" מענין אותי לשמוע עליהם, ואח"כ אדע האם זה מענין אותי;)

Tweenset

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
מאד מרגש לקרוא את העידכונים האלו.
אני אישית מעוניינת מאד.מי שלא מעוניין יכול לדלג אשכול, לא?
כמו שמדלגים פיוטים בראש השנה ;)

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אולי אני קצת נגועה.
כלומר, בטוח.

עם זאת, יש כל מיני עדכונים שעולים פה בפורום וכל מיני דברים שלא מעניינים אותי אז אני פשוט לא נכנסת לאשכול שהכותרת.
כך שההתייחסות כאן צריכה לדעתי להיות אותו דבר.
לא מעניין? לא צריך להיכנס.
יש אחוז גבוה של ניקים שכן מעניין אותם. ובכלל למה לא לקחת רגע ולהתפלל על התורם והמקבל? יש כל כך הרבה אשכולות תפילה על חולים וטרגדיות שנפתחים, אז כאן יש הזדמנות להתפלל על משהו טוב. על אדם שמתנדב מעצמו לתרום חיים למי שהוא בכלל לא מכיר. וכן, זו בהחלט תרומה חיים במלוא מובן המילה. ללא ספק בכלל.

גם לו נפתח האשכול של מתנת חיים בשביל שנעריך ונתן כבוד למי שמוכן לעשות זאת, זו סיבה מספיקה.
בד"כ מי מי שלא מעוניין לראות זה מי שקצת צובט לו הלב מההודעות האלו. למה? שיחשוב עם עצמו.
מדגישה, לפני שיתקיפו אותי, שזה לא תמיד.

שוב, מי שלא רוצה, באמת לא חייב להיכנס.
אישית, לפחות ל 2/3 אשכולות אני לא נכנסת. אבל זו לא סיבה לא לפתוח את הנושאים הנ"ל.

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai

מרחבית

משתמש מקצוען
זה סוג של שיכנוע פסיכולוגי שלא מוסרי.
כל אדם יתרום מעצמו מיוזמתו ללא לחץ.
לא הבנתי את כוונתך היכן יש לחץ. אשמח להסבר נוסף.
ברור שדבר כמו תרומת כלייה אמור להיות רק אם התורם שלם לגמרי עם הרעיון, וזה מרצונו שלו, ולא בגלל שלחצו עליו.
בדרך כלל מי שב''ה בריא, ואין לו קרובים או ידידים חולי כליות, הוא לא מודע לעניין. לא יודע מה זה דיאליזה, ומה זה תרומת כלייה. כאשר יש פרסומים, הציבור מקבל ידע ומודעות. ויש כאלה, שמתעורר בהם רצון פנימי לעשות את הדבר הגדול הזה, והם מסוגלים לכך.
נראה לי, שאם מישהו נלחץ מזה, עדיף שירפה. שידע, שכל אדם הוא שונה, ולכל אחד שליחויות ותפקידים אחרים בעולם, והרצון הפנימי מתעורר אצל כל אחד לפי מה שהוא. זה לא דבר שעושים אותו לא מלחץ חיצוני ולא מלחץ פנימי.

ברוך אתה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
לא הבנתי את כוונתך היכן יש לחץ. אשמח להסבר נוסף.
ברור שדבר כמו תרומת כלייה אמור להיות רק אם התורם שלם לגמרי עם הרעיון, וזה מרצונו שלו, ולא בגלל שלחצו עליו.
בדרך כלל מי שב''ה בריא, ואין לו קרובים או ידידים חולי כליות, הוא לא מודע לעניין. לא יודע מה זה דיאליזה, ומה זה תרומת כלייה. כאשר יש פרסומים, הציבור מקבל ידע ומודעות. ויש כאלה, שמתעורר בהם רצון פנימי לעשות את הדבר הגדול הזה, והם מסוגלים לכך.
נראה לי, שאם מישהו נלחץ מזה, עדיף שירפה. שידע, שכל אדם הוא שונה, ולכל אחד שליחויות ותפקידים אחרים בעולם, והרצון הפנימי מתעורר אצל כל אחד לפי מה שהוא. זה לא דבר שעושים אותו לא מלחץ חיצוני ולא מלחץ פנימי.

אוקיי. בוודאי.
אבל כשיש עדכונים און ליין זה סוג של. (כבר מתחיל להיות סוג של אסטרטגיית פרסום)

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אוקיי. בוודאי.
אותי מאוד מלחיץ שמבקשים פה ושם תרומות לכל מיני ולמוסדות בשיטת ה"מאטצ'ינג פונד" שיש כאן בפורום מדי פעם
מרגישה שלוחצים עלי ממש ולא נעים לא לתרום למרות שלא מתאים לי באותו רגע או בכלל לא מתאים לי למוסד X או Y
זו לא סיבה לא לבקש כאן
אני פשוט לא נכנסת לאשכולות כאלו.

מי שנלחץ לא חייב להיכנס.
אני חושבת שמינימום של איש את רעהו זה להעלות בקשות לתפילה וזה בהחלט נכנס לקטגוריה הזו. בשום העלאה כזו לא התבקש איש לתרום. רק להתפלל.

קשה לכם כשמבקשים מכם להתפלל על דבר כזה?
אל תפתחו את האשכול.
יש מספיק מי שיפתח כי הוא כן רוצה להתפלל ולהתרגש עם כל מי שיוצא מגלות של דיאליזה לגאולה.

[מרשה לעצמי לשער שאתם לא באמת מכירים מישהו כזה ולא ראיתם חולה נאנק בדיאליזה. אחרת זו אטימות של ממש. כך שאני מקווה שאתם באמת לא מכירים].

וזה שיש עדכונים כל הזמן זה לא ענין של אסטרטגית פרסום זה פשוט נפלא. זה מוכיח שב"ה בכל שבוע זוכה לפחות חולה אחד, ולפעמים יותר לצאת מהחושך לאור.

וכן, אני כותבת את זה כמי שהיתה שם ומבינה את הדברים טוב טוב.
ולא, אין לי כלום עם מתנת חיים. הם גם לא אלו שדרכם אנחנו יצאנו מהחושך. למעט עזרה טכנית ביותר. אבל את העשייה שלהם אני רואה כל הזמן והיא מדהימה ומפעימה.

נערך לאחרונה ב:

רחלה 123

משתמש מקצוען
מרשה לעצמי להיות בוטה ולאמר כן, להמשיך כאסטרטגיית פרסום!
(למרות שאני בטוחה שזה לא ממש הכוונה, אבל אם כבר עלה הנושא)
חולי כליות נמצאים במצב נואש כ"כ, הם צריכים אותנו!
את הכליות של מי שיכול לתרום
את הכסף שיביא בעזרתו פרסום ואולי עוד כליה אחת שתציל עוד נפש מישראל.
ואת התפילות של כולנו.
אני מוכנה לשמוע על זה
שוב
ושוב
ושוב
ושוב
פה ובכל מקום אחר שהוא.
זה המעט הדל (כרגע) שאני יכולה לעשות בשבילם.

תמשיכו לצעוק את הצעקה שלהם, תמשיכו לעלות ולרגש אותנו עם כל כליה וכליה שנתרמת
רק כך בס"ד המודעות תעלה.
ומי יודע מה אשכול כזה מחולל בליבו של מישהו שחושב לתרום, אבל...
וכל תרומה שכזו מקדמת אותו
וכל פרסום ופרסומת מדליקים אותו
עד שגם הוא זוכה לתרום כליה

צילומנציה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אוקיי. בוודאי.
נראה לי יותר "מזל" מ"שכל"...
כי למשל לתת דגימת דם לצורך תרומת מח עצם לחולה סרטן- פחות חשוב?
אז למה פחות מוכר ומדובר בציבור שלנו?

למען דעת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
סלחו לי רבותי שאני חוזר על שאלתי הראשונה:
האם הציבור אכן מעוניין בעדכוני מתנת חיים?
פעם היו מלייקים על העדכונים, והיום לא. אם זה 'כבד' על הציבור, אחדל מדיווחי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה