קצת לא יודעת להחליט, חנות אחת אומרת לי שאני צריכה 5 רמקולים, חברה אחרת 3
גם מישהו הציע לי ריסבר ומישהו אחר מגבר
ועוד משהו האם באמת כל כך חשוב הבאס? אני רוצה מוזיקה ביתית נורמלית לא צריכה רמה מטורפת..
אשמח ממי שיכול לעזור
אפשר לשאול איזה רמקולים?לקחנו בעל מקצוע שדאג להכל, קנית הציוד וההתקנה.
הרמקולים מתפרסים על ארבעת פינות הסלון ויש עוד יציאה במטבח חוץ מזה יש גם בס , המוזיקה בהחלט נשמעת באיכות ופיזור מצוין
אם את רוצה שימי לי פה מייל ואשלח מספר בפרטי, תוכלי להתייעץ איתו הוא מאד מבין מכירה מישהו שלקח אותו בעיקבותינן הם הלכו על משהו קצת יותר זול
אני רוצה לעשות רמקולים שקועים בגבס, אשמח לשמוע מבעלי ניסיון אם זה איכותי, איך עושים את זה, צריך איש תקשורת בשביל זה?
ומה אמורים להיות המחירים
תודה רבה!
זה לא ממש התחום שלי...אפשר לשאול איזה רמקולים?
יאמהה ככל הנראה זה המגבר/רסיברזה לא ממש התחום שלי...
פחות מבינה בזה... אוכל לשאול את בעלי אם הוא זוכר ... זה היה לפני כמה שנים טובות ...
על המערכת עצמה כתוב Yamaha RX-V4A
על הבאס morel sub 8x
בהחלט,למרות שלדעתי המחיר לא שווה את התוצאה (שוב מנסיון)
נכון שהפיזור של הסאונד הרבה יותר טוב
אבל במחיר הזה אפשר לקנות מערכת סאונד ממותגת שתישמע לא פחות טוב (ואולי הרבה יותר טוב)
או לחילופין רמקול נייד כנ"ל
11 אלש עלה לך כולל הטמעה בגבס של החוטים, או זה כבר היה לך מוכן?לקחנו בעל מקצוע שדאג להכל, קנית הציוד וההתקנה.
הרמקולים מתפרסים על ארבעת פינות הסלון ויש עוד יציאה במטבח חוץ מזה יש גם בס , המוזיקה בהחלט נשמעת באיכות ופיזור מצוין
אם את רוצה שימי לי פה מייל ואשלח מספר בפרטי, תוכלי להתייעץ איתו הוא מאד מבין, מכירה מישהו שלקח אותו בעיקבותינן הם הלכו על משהו קצת יותר זול
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: