היי לכולם ,
בשנתיים האחרונות יצא לי להכין עוגיות אלפחרוס לפחות 4 פעמים, ועוד פעמיים עוגת אלפחורס. ובכולן הריבת חלב הייתה נוזלית מידי!
הייתי צריכה להכניס אותה למקרר זמן קצר לפני העבודה, ואת העוגיות כמובן לאחסן בקירור באופן שוטף (מה שהורס את הטעם שלהן וסתם ככה לא נוח כל פעם להוציא מהמקרר במקום לפתוח צנצנת שעומדת על השיש,)
אז לכל מי שתגיד לי - מה את עושה? עוגיות חלביות תמיד מאחסנים במקרר!
נכון, שמעתי שחלקכן גדלתן לאימהות שלא משאירות את החלב יותר מחצי שעה מחוץ למקרר, אבל אחרי הרבה נסיונות ובדיקות שונות ראיתי שלא קורה כלום אם שומרים את העוגיות למשך יומיים ואפילו שלושה מחוץ למקרר ,כמובן לא בימות הקיץ החמים כמו היום אלא בזמנים נוחים ונעימים יותר.
ומה קורה אחרי שלושה ימים? ... לא נשאר מה לאחסן
אז זהו, הגענו להסכמה בקשר לעוגיות. עכשיו אני צריכה את עצותיכן המחכימות-
איפה קונים ריבת חלב נורמלית ולמה כל היצרנים החליטו לעשות אותה מידי דלילה בשנים האחרונות??
בשנתיים האחרונות יצא לי להכין עוגיות אלפחרוס לפחות 4 פעמים, ועוד פעמיים עוגת אלפחורס. ובכולן הריבת חלב הייתה נוזלית מידי!
הייתי צריכה להכניס אותה למקרר זמן קצר לפני העבודה, ואת העוגיות כמובן לאחסן בקירור באופן שוטף (מה שהורס את הטעם שלהן וסתם ככה לא נוח כל פעם להוציא מהמקרר במקום לפתוח צנצנת שעומדת על השיש,)
אז לכל מי שתגיד לי - מה את עושה? עוגיות חלביות תמיד מאחסנים במקרר!
נכון, שמעתי שחלקכן גדלתן לאימהות שלא משאירות את החלב יותר מחצי שעה מחוץ למקרר, אבל אחרי הרבה נסיונות ובדיקות שונות ראיתי שלא קורה כלום אם שומרים את העוגיות למשך יומיים ואפילו שלושה מחוץ למקרר ,כמובן לא בימות הקיץ החמים כמו היום אלא בזמנים נוחים ונעימים יותר.
ומה קורה אחרי שלושה ימים? ... לא נשאר מה לאחסן
אז זהו, הגענו להסכמה בקשר לעוגיות. עכשיו אני צריכה את עצותיכן המחכימות-
איפה קונים ריבת חלב נורמלית ולמה כל היצרנים החליטו לעשות אותה מידי דלילה בשנים האחרונות??