דיון קציצות בשר מטוגנות בהקפאה

חחח

משתמש סופר מקצוען
קציצות בשר מטוגנות שעברו הקפאה, האם יש להן תקנה?
 

חחח

משתמש סופר מקצוען
מה כ"כ ברור?
הרי אין תחליף לקציצות מטוגנות שיוצאות מהמחבת, אח"כ כבר אין להן קונים אצלנו.
היות והיתה לי כמות גדולה שלא נאכלה ביום הטיגון, הקפאתי חלק מהן,
ואני חוששת להישאר עם הסחורה...
איך גורמים להן להימכר?
 

saryk

משתמש מקצוען
בודאי, מפשירים ומחממים בתנור וזה חוזר להיות קראנצי.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
@חחח תכיני רוטב עשיר, תביאי לרתיחה ותזרקי פנימה את הקציצות. אין סיבה שלא יהיה טעים.
וסתם ככה, קציצות אפשר להכין גם ללא טיגון והן יוצאות מצוינות.
 

שבולת

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אני מקפיאה, אבל לא מגישה אותם כמות שהם אלא בתוך תבשיל כמו לדוג' רוטב עגבניות או תבשיל תפו"א:
מזהיבים בצל עם שמן בנדיבות מוסיפים קוביות תפו"א (בערך 2*2) וממליחים מבשלים שעה +- על אש נמוכה כשה תפו"א רכים וטעימים מוסיפים את הקציצות ומבשלים עוד כעשרים דק'.
אפשר אותו דבר לעשות עם שניצלונים שהוקפאו.
 

בת עם סגולה

משתמש מקצוען
מה כ"כ ברור?
הרי אין תחליף לקציצות מטוגנות שיוצאות מהמחבת, אח"כ כבר אין להן קונים אצלנו.
היות והיתה לי כמות גדולה שלא נאכלה ביום הטיגון, הקפאתי חלק מהן,
ואני חוששת להישאר עם הסחורה...
איך גורמים להן להימכר?
רוטב והכל טוב :D
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק ד

א לַמְנַצֵּחַ בִּנְגִינוֹת מִזְמוֹר לְדָוִד:ב בְּקָרְאִי עֲנֵנִי אֱלֹהֵי צִדְקִי בַּצָּר הִרְחַבְתָּ לִּי חָנֵּנִי וּשְׁמַע תְּפִלָּתִי:ג בְּנֵי אִישׁ עַד מֶה כְבוֹדִי לִכְלִמָּה תֶּאֱהָבוּן רִיק תְּבַקְשׁוּ כָזָב סֶלָה:ד וּדְעוּ כִּי הִפְלָה יְהוָה חָסִיד לוֹ יְהוָה יִשְׁמַע בְּקָרְאִי אֵלָיו:ה רִגְזוּ וְאַל תֶּחֱטָאוּ אִמְרוּ בִלְבַבְכֶם עַל מִשְׁכַּבְכֶם וְדֹמּוּ סֶלָה:ו זִבְחוּ זִבְחֵי צֶדֶק וּבִטְחוּ אֶל יְהוָה:ז רַבִּים אֹמְרִים מִי יַרְאֵנוּ טוֹב נְסָה עָלֵינוּ אוֹר פָּנֶיךָ יְהוָה:ח נָתַתָּה שִׂמְחָה בְלִבִּי מֵעֵת דְּגָנָם וְתִירוֹשָׁם רָבּוּ:ט בְּשָׁלוֹם יַחְדָּו אֶשְׁכְּבָה וְאִישָׁן כִּי אַתָּה יְהוָה לְבָדָד לָבֶטַח תּוֹשִׁיבֵנִי:
נקרא  14  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה