קינוחים קינוחי כוסות במגוון צבעים עם מלא יצירתיות...

מלכי"ס בייקרי

משתמש פעיל
1709029973079.png
אז מה ה"וואו" בקינוחי כוסות???

קינוחי כוסות הכי כיף להגיש ולאכול כי זה אסתטי ואישי ויש אינסוף רעיונות לגיוון בטעמים ובנראות.
הרעיון הוא להשתמש עם אותו הבסיס של מוס ( מתכון מצורף ) ולגוון בכל סוג של טעמים שאוהבים.

בד"כ מומלץ לשים בתחתית עוגיות/שטרויזל-קראמבל\עוגה

איך מגיעים לשכבות ישרות???
✓ כדי לקבל שכבות ישרות על המילוי להיות כמעט נוזלי לכן יש למלא את הכוס בקרמים ולהקציף קצפת למרקם
יוגורט ומיד כשהקרם או המוס מוכנים, מעבירים לכוס בלי להמתין
✓ כדי לקבל שכבות באותו גובה מניחים מגש עם כוסות ריקים על המשקל ומאפסים אותו, ממלאים תוך כדי שקילה
✓ מקפיאים את הכוס בין שכבה לשכבה
✓ ליצירת שכבות באלכסון מניחים את הכוסות בשקעים של תבנית ביצים ריקה וממלאים כשהכוסות בהטיה
(בתמונות המצורפות👇🏻 כל השכבות עשויות משוקולד ,מחיות שומניות או מחיות פרי בלי שום טיפה של צבע מאכל.)
1709029901176.png
1709030053750.png
 

קבצים מצורפים

  • מוסים.pdf
    KB 87.5 · צפיות: 99

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
צפה בקובץ המצורף 1588070אז מה ה"וואו" בקינוחי כוסות???
קינוחי כוסות הכי כיף להגיש ולאכול כי זה אסתטי ואישי ויש אינסוף רעיונות לגיוון בטעמים ובנראות.
הרעיון הוא להשתמש עם אותו הבסיס של מוס ( מתכון מצורף ) ולגוון בכל סוג של טעמים שאוהבים.

בד"כ מומלץ לשים בתחתית עוגיות/שטרויזל-קראמבל\עוגה

איך מגיעים לשכבות ישרות???
✓ כדי לקבל שכבות ישרות על המילוי להיות כמעט נוזלי לכן יש למלא את הכוס בקרמים ולהקציף קצפת למרקם
יוגורט ומיד כשהקרם או המוס מוכנים, מעבירים לכוס בלי להמתין
✓ כדי לקבל שכבות באותו גובה מניחים מגש עם כוסות ריקים על המשקל ומאפסים אותו, ממלאים תוך כדי שקילה
✓ מקפיאים את הכוס בין שכבה לשכבה
✓ ליצירת שכבות באלכסון מניחים את הכוסות בשקעים של תבנית ביצים ריקה וממלאים כשהכוסות בהטיה
(בתמונות המצורפות👇🏻 כל השכבות עשויות משוקולד ,מחיות שומניות או מחיות פרי בלי שום טיפה של צבע מאכל.)
צפה בקובץ המצורף 1588067צפה בקובץ המצורף 1588072
וואו אפשר מתכונים?
 

מלכי"ס בייקרי

משתמש פעיל
כמו שכתבתבי צירפתי לכם כאן מתכון בסיסי ופשוט אפשר לשח ק אם זה השמיים עם הגבול לכל הבקשות למתכונים מיוחדים אני בעזרת השם יפנה את זמני ואני יכתוב לכם
 

frida bergman

משתמש חדש
צפה בקובץ המצורף 1588070אז מה ה"וואו" בקינוחי כוסות???
קינוחי כוסות הכי כיף להגיש ולאכול כי זה אסתטי ואישי ויש אינסוף רעיונות לגיוון בטעמים ובנראות.
הרעיון הוא להשתמש עם אותו הבסיס של מוס ( מתכון מצורף ) ולגוון בכל סוג של טעמים שאוהבים.

בד"כ מומלץ לשים בתחתית עוגיות/שטרויזל-קראמבל\עוגה

איך מגיעים לשכבות ישרות???
✓ כדי לקבל שכבות ישרות על המילוי להיות כמעט נוזלי לכן יש למלא את הכוס בקרמים ולהקציף קצפת למרקם
יוגורט ומיד כשהקרם או המוס מוכנים, מעבירים לכוס בלי להמתין
✓ כדי לקבל שכבות באותו גובה מניחים מגש עם כוסות ריקים על המשקל ומאפסים אותו, ממלאים תוך כדי שקילה
✓ מקפיאים את הכוס בין שכבה לשכבה
✓ ליצירת שכבות באלכסון מניחים את הכוסות בשקעים של תבנית ביצים ריקה וממלאים כשהכוסות בהטיה
(בתמונות המצורפות👇🏻 כל השכבות עשויות משוקולד ,מחיות שומניות או מחיות פרי בלי שום טיפה של צבע מאכל.)
צפה בקובץ המצורף 1588067צפה בקובץ המצורף 1588072
מדהים.איך עושים את הקישוט הלבן?
 

Sh m

משתמש פעיל
צילום מקצועי
כמה כוסות יוצא מהכמות שבמתכון?
 

אום

משתמש מקצוען

מלכי"ס בייקרי

משתמש פעיל
@מלכי"ס בייקרי
זה נראה באמת וואוווווו!!!
איך עושים את המתכון פרווה?
הכוסיות הראשונות זה מלית אוכמניות?
נשמח למתכונים..
זה גנאש תותים
מרתיחה 200 גרם תותים טחונים
במד ליטר שמה 100 גרם שוקולד לבן כשהתותים על סף רתיחה ליצוק על השוקולד לחכות כמה דקות ואז לטחון ולהוסיף 50 גרם חמאה לטחון שוב לאימולסיה
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה