@שמחת חיים
קובץ קיצורי מקלדת ממש מושקע!!
קובץ קיצורי מקלדת ממש מושקע!!
בהקשר לאותו תלמיד...איזה תלמיד שיחק לי במקלדת והשתנה לי איזשהי הגדרה שאני לא מצליח להחזיר אותה
וואו לא כ''כ הבנתי שידרגת עכשיו ל13.30?משהו בהגדרות השתנה לי ואני לא יודע איך להחזיר לקדמותו -
כל פעם שאני מפעיל את ההשמעה בקיובייס - הוא מבטל את הבחירה של המידי שסימנתי ובוחר את המידי עליו הוא מנגן, וכן כשאני במסך הראשי ובוחר ערוץ מסוים, הוא מבטל את הבחירה ומחליף כל שניה לקטע עליו הוא מנגן,
אי אפשר לעבוד ככה. מישהו יכול לעזור לי בעניין?
שאלה שניה - היה לי פעם מוגדר אופציה ממש טובה שאתה יכול לבחור קבוצה של אותות מידי ולנגן עליה מחדש עם המקלדת שליטה, והוא משנה את המנגינה ללא צורך בהפעלת הקלטה מחדש, והכל נשאר על אותו ציר זמן. מחפש ולא מוצא את האופציה הזאת
וואו לא כ''כ הבנתי שידרגת עכשיו ל13.30?
זה יותר נראה שתלמיד שיחק לך בהגדרותכל פעם שאני מפעיל את ההשמעה בקיובייס - הוא מבטל את הבחירה של המידי שסימנתי ובוחר את המידי עליו הוא מנגן, וכן כשאני במסך הראשי ובוחר ערוץ מסוים, הוא מבטל את הבחירה ומחליף כל שניה לקטע עליו הוא מנגן,
אי אפשר לעבוד ככה. מישהו יכול לעזור לי בעניין?
אני יכול לשכפל ולהעביר קטעים וכו'? או שזה רק סימון לסדר ולטקסט?בהחלט הפולדר יכול לעזור אבל יש משו גדול יותר ערוץ Arrenger
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: