נגינה מעולה. אהבתי את הדיוקהקלטות מליל שישי...
אשמח לשמוע חוו"ד
צפה בקובץ המצורף 1596258
צפה בקובץ המצורף 1596259
צפה בקובץ המצורף 1596260
לא חשבת על האופציה לתקן? עולה פחות ממאה ש"ח!שלום וברכה.
לאחר שהשעם של הקריסטל שלי נקרע ואין לי קריסטל, ואני מנסה לנגן איכשהו עם הפייה המקורית של הקלרינט הסיני שלי. הגעתי למסקנה:
דיי !!!!
הגיע הזמן להשתדרג.
תנו הצעות לקלרינט/פיה טובים במחיר שפוי
לא חשבת על האופציה לתקן? עולה פחות ממאה ש"ח!
עם מה הוא משתמש ברגיל?אם אני לא טועה בלטי בכבודו עצמו משתמש בה לפעמים
החלפתי שעם (לא בצורה מושלמת, אבל)הכלי שלך במצב פיקוח נפש כפשוטו , רוץ לתקנו או לקנות כלי חדש
לא הבנתי, הצליל השתפר? כן או לא?עם מה הוא משתמש ברגיל?
החלפתי שעם (לא בצורה מושלמת, אבל)
שצליל פשוט השתנה וגם עד עכשיו היה רעש של בריחת אויר שעכשיו נעלם!
בעד מה שאמרת על הקלאסי , אבל לא מוקדם מידי אף פעם ללמוד קישוטים , זה משהו נצרך בנגינת קלרינט , טרילים-קניצ'ים-קרעכצים , כל מורה טוב בכלייזמר יכול להסביר לך אותם(נחמן צוקר-אברהם בלטי-נחמן דיאמנט) , אגב בניגון רבי יוחנן הסנדלר חסר דחוף נקישות לשון , וגם קרעכציםמנגן מדהים. לדעתי תעבוד על צלילים ארוכים לשיפור יציבות הצליל 4 שניות כל צליל ומדו הגבוה 8 שניות . תחשוב לנגן כמו מוסיקה קלאסית רק בשביל שיפור הצליל. עזוב את הקישוטים עוד מוקדם מדיי, אומנם אתה עושב אותם נחמד אבל נשמע לפעמים קצת מלאכותי. עדיך לגדולות ללא ספק אתה מתקדם כנראה מאוד מהר. וכמו שאמרו לפניי אל תשווק את עצמך עם ריקו. שמור אותם לילדים שלך
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: