תמיד הייתי אוהדת מושבעת של מלפפון בצל בשבתות ,מסעדות וערבים משפחתים
וגם ידוע שמרוב שאני חסידה שלו כבר קבלתי ממנו רוח הקוטג' ..-מכורה לקוטג' ולגבינות ..
והיום היום טעמתי לראשונה בחיי משהו מדהים!!!!!!
קוראים לו , ציזיקי ..
הוא ממוצא יווני והוא בדיוק השילוב שבינהם !!! יששש איזה כיףףף, מצאתי את שאהבה נפשי!!
וזה היה מענין כי אני ממש אהבתי אותו אבל התלבטתי איך נקרא לו בספר מתכונים ..? זה נקרא ממרח או שזה נקרא מטבל , או שזה בעצם סלט ...
{מה שבטוח שזה טוב כמעט בול לארוחת גבינות לפעוטות-לאלו ,כמוני. שעדין מאמינות שזה חשוב ונצרך..}
מה אתם אומרות?
איפה אתם משלבות את זה בארוחה? למה זה מתאים ?
מה אתם אומרות לילדים? הכנתי לכם____ חדש..?
ספרו לי עליו , תנו לי מתכונים טובים של זה ...{ לא מה שיש בחיפוש בגוגל, אלא מה שמתחבא בספר מתכונים שלכם או בראש הלא מפסיק לייצר הפתעות..}
הוא מענין , לא ?
תוצר חדש מתגבש לי בראש כבר לשבועות ..
מצרפת תמונות שמצאתי להשראה ..
מחכה לתמונות שלכן , ועוד יותר לשלי, נראה לי מחר אכין..
וגם ידוע שמרוב שאני חסידה שלו כבר קבלתי ממנו רוח הקוטג' ..-מכורה לקוטג' ולגבינות ..
והיום היום טעמתי לראשונה בחיי משהו מדהים!!!!!!
קוראים לו , ציזיקי ..
הוא ממוצא יווני והוא בדיוק השילוב שבינהם !!! יששש איזה כיףףף, מצאתי את שאהבה נפשי!!
וזה היה מענין כי אני ממש אהבתי אותו אבל התלבטתי איך נקרא לו בספר מתכונים ..? זה נקרא ממרח או שזה נקרא מטבל , או שזה בעצם סלט ...
{מה שבטוח שזה טוב כמעט בול לארוחת גבינות לפעוטות-לאלו ,כמוני. שעדין מאמינות שזה חשוב ונצרך..}
מה אתם אומרות?
איפה אתם משלבות את זה בארוחה? למה זה מתאים ?
מה אתם אומרות לילדים? הכנתי לכם____ חדש..?
ספרו לי עליו , תנו לי מתכונים טובים של זה ...{ לא מה שיש בחיפוש בגוגל, אלא מה שמתחבא בספר מתכונים שלכם או בראש הלא מפסיק לייצר הפתעות..}
הוא מענין , לא ?
תוצר חדש מתגבש לי בראש כבר לשבועות ..
מצרפת תמונות שמצאתי להשראה ..
מחכה לתמונות שלכן , ועוד יותר לשלי, נראה לי מחר אכין..