(אביגיל)
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
•
בס"ד
פשטידות ברוקולי אישיות -תמי פיליפ.
15-20 מנות
3 כפות שמן
בצל בינוני קצוץ דק
2.5 כוסות כרוב קצוץ
600 גר' פרחי ברוקולי-מופשר
6 ביצים
0.5 כוס שמן
0.5 כוס קמח
מלח ופלפל
0.5 כוס פירורי לחם-לפיזור בתחתית.
מחממים שמן בסיר רחב, ומטגנים בצל עד להזהבה.
מוסיפים את הכרוב ומאדים עד לריכוך חלקי.
מפרידים 12 פרחי ברוקולי ושומרים בצד
קוצצים את יתרת הברוקולי לקוביות קטנות ומעבירים לקערה.
מוסיפים את הכרוב המאודה, ויתר החומרים ומערבבים.
משמנים תבניות נייר ומפזרים פירורי לחם בתחתית.
ממלאים 2/3 מגובה התבנית בתערובת ונועצים פרח ברוקולי.
אופים בחום בינוני 25 דקות.
פשטידות ברוקולי אישיות -תמי פיליפ.
15-20 מנות
3 כפות שמן
בצל בינוני קצוץ דק
2.5 כוסות כרוב קצוץ
600 גר' פרחי ברוקולי-מופשר
6 ביצים
0.5 כוס שמן
0.5 כוס קמח
מלח ופלפל
0.5 כוס פירורי לחם-לפיזור בתחתית.
מחממים שמן בסיר רחב, ומטגנים בצל עד להזהבה.
מוסיפים את הכרוב ומאדים עד לריכוך חלקי.
מפרידים 12 פרחי ברוקולי ושומרים בצד
קוצצים את יתרת הברוקולי לקוביות קטנות ומעבירים לקערה.
מוסיפים את הכרוב המאודה, ויתר החומרים ומערבבים.
משמנים תבניות נייר ומפזרים פירורי לחם בתחתית.
ממלאים 2/3 מגובה התבנית בתערובת ונועצים פרח ברוקולי.
אופים בחום בינוני 25 דקות.