אל תעזבי ידיים
משתמש פעיל
הי,
הכנתי עכשו פעם ראשונה,
יצא מוושלםםםםםםםם
תודה על המתכון!!!
הכנתי עכשו פעם ראשונה,
יצא מוושלםםםםםםםם
תודה על המתכון!!!
כן בטח ...אפשר להכין שתי תבניות ביחד?
בטח ,גם אני מצטרפת לתודות.
הכנתי השבוע למלוה מלכה, יצא מדהים!! מקמח כוסמין 80%.
יכול להתאים גם עם תערובת של לחמניות שום? למרוח אחרי אפיה?
הצעה לעבודה עם בצק דביק במקום לשמן ידיים
לעבוד עם כפפות.
תענוג! פחות נדבק ובסיום העבודה - לפח...
מותר לשאול של איזה חברה הקמח שאת קונה?מתאים מאוד!
אני בבית עושה רק מכוסמין 80% , הכל!
יוצא הרבה יותר ממעולה!! ובריא בכפליים!
יש מצב להכין בחצי כמות? חצי קילו?אז הנה המתכון לפוקאצו'ת רכות ונמסות בפה!
בקערה שמים:
2 כפות שמרים יבשים
720 מ"ל מים פושרים- חמימים ( 3 כוסות של 240 מ"ל)- כן ! לא התבלבלתי!
מחכים 3 דקות עד לתסיסת והמסת השמרים
מוסיפים:
2 כפות סוכר ומערבבים קלות
ואז שופכים לתוך הקערה:
1 ק"ג קמח
3/4 כוס שמן (לפי כוס של 240 מ"ל)
כעת, מערבבים עם כף 3/4 ערבוב ומוסיפים:
1 כף מלח
ומשלימים את הערבוב היטב!
הבצק יוצא רך מאוד ומעט דביק -אך בשום אופן לא נוזלי !!
חשוב מאוד לשמן את הבצק מעט מלמעלה !
מכסים במגבת ומשהים בצד להתפחה לא יותר מחצי שעה!
בינתיים מכינים את התוספות כיד הדמיון הטובה עליכם
מצרפת מכחול של גיוונים אפשריים:
1.עגבניות קצוצות עם שמיר טרי מתובל במעט מלח ושמן
2.פטריות ובצל
3.רצועות פלפלים בגוונים
4.קוביות בטטה קטנות עם מעט שומשום לקישוט
5.שום כתוש עם שמן זית ומלח
6.זעתר
7.תבלין לפיצה
8.בצל יבש (קונים בחנות פיצוחים) ומוסיפים מעט כורכום מלח ושמן - יוצא פוקאצות צהובות .
לאחר חצי שעה קורצים ביד משומנת עיגולים קטנים ומסדרים על תבנית עם נייר אפיה מועכים מעט לצורת לחמניה או פוקאצ'ה מוארכת או אצבעות/גליגלים ומקשטים כרצונכם.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ- 20 - עד 30 דקות בלבד להשחמה נאה להיזהר לא לאפות מידי כדי לשמור על רכות ואווריריות מושלמים .
ספרו לי איך טעמתם את זה...
יש שאלות ? בכיף...
יש מצב להכין בחצי כמות? חצי קילו?
תודה
בטח שמותר , זה לא משהו קבוע לגמרי , משתמשת בתחנות ישראליות , שטיבל , יש , ולפעמים בר ולחםמותר לשאול של איזה חברה הקמח שאת קונה?
תודה מראש
אכיף לקרוא , שמחתי ותודה על השיתוף!בטח
למה לא?
עשיתי אתמול בערב חצי כמות ויצא מושלם!
האמת, מאז פרסום המתכון אני מכינה אותו כמעט כל שבוע
@שפעל'ה - קייטרינג , שוב תודה גדולה!
מנסיון שלי, מעולה גם עם מיקסר, בוודאי.בלת"ק
תודה על המתכון, נראה מעולה
האם אפשר לעשות כן עם מיקסר?
שמחתם אותי !חייבת לשתף,
כבר מזמן ראיתי את המתכון ושמרתי אבל לא הגעתי לזה...
הכנתי אתמול ויצא חבל על הזמן!!
לא הספקתי לצלם....
יצא רך וטעים לא להאמין שזה כזה קל!!
תודה
בוודאי!!בלת"ק
תודה על המתכון, נראה מעולה
האם אפשר לעשות כן עם מיקסר?
שימו לב- במיקסר תמיד בס"ד כמובן יצא נהדר@שפעל'ה - קייטרינג
שמרתי לי א תהמתכון ושבוע שעבר הכנתי פעם ראשונה- יצא מושלם!!!
ולמי ששאלה- הכנתי במיקסר, אין שום בעיה.
שמתי מלמעלה רוטב פיצה (ביתי כמובן) ובצל מטוגן קצת, מאוד מוצלח!
נראה מקסים! תודה על השיתופים, שימחתם !גם אני הכנתי לסעודה שלישית
יצא מעולה, טעים מאד.
נראה לי שזאת פעם ראשונה שאני מכינה בצק שמרים בלי מיקסר. הופתעתי לטובה!
@שפעל'ה - קייטרינג תודה רבה!
עשיתי את המתכון לס.שלישית
יצא מושלם!!!!!
ממליצה בחום
הכנתי שוב והפעם צילמתי...חייבת לשתף,
כבר מזמן ראיתי את המתכון ושמרתי אבל לא הגעתי לזה...
הכנתי אתמול ויצא חבל על הזמן!!
לא הספקתי לצלם....
יצא רך וטעים לא להאמין שזה כזה קל!!
תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: