דרוש מתכון פבלובה- מתכון ממרוה לצמא

מירי84

משתמש פעיל
בעבר פורסם מתכון של פבלובה במרוה לצמא,
זה היה בגליון של טו בשבט אבל לא זוכרת של איזו שנה, ודאי לא של שנה שעברה.
אולי יש למישהו?
יעזור לי מאוד!!
תודה מראש!
 

מקצה הארץ-:)

משתמש מקצוען
אין לי כרגע אפשרות לחפש במרווה..
אך אם יעזור הנה מתכון של השף רון יוחננוב

עוגת פבלובה מעוצבת​

עודכן: 17 בספט׳ 2020


רבות חשבתי על קינוח לחג המתקרב, מצד אחד רבים מבקשים ממני אפשרויות לקינוח פרווה.

ומצד שני, קינוח טעים, בלתי מתפשר. והכי חשוב כזה שיגנוב את ההצגה. ירשים ויעניק תחושה של חגיגיות ושמחה.

ובכן, את הפבלובה המעוצבת הזו ראיתי באינסטגרם בשנה האחרונה בלי סוף.

קפצה לי ב"פור יו" בכל שבוע מחדש ורמזה שהגיע הזמן להכין אותה.

החג המתקרב זאת הזדמנות מצוינת לדאוג לפרחים, פירות יער מובחרים, להקציף ולהכין פבלובה חגיגית ומעוצבת לחג.



ea4d13_225e5ce90b034e5b8c22fcbca01761e1~mv2.jpg

פבלובה מעוצבת וחגיגית לראש השנה - רון יוחננוב



רק מוכרח לציין שמדובר באחד הקינוחים הכי פשוטים להכנה. קינוח טעים ממש!

חשוב לדייק ולהיצמד להנחיות - פשוט וקל.

כתבתי כמה אפשרויות למילוי חלבי או פרווה

תכינו! מדובר באחד ה-קינוחים! זה כיף, מרענן, טעים וגם בגרסה פרווה זה אדיר!



ea4d13_b5b7c59733bc4f76a3794e438747deb3~mv2.jpg

קצת רוטב פירות מעל רגע לפני ההגשה



פבלובה מעוצבת במילוי קרם, פירות ופרחים



מצרכים

למרנג:

4 חלבונים מביצה L (או 5 מביצה M)

כוס וחצי סוכר

2 כפיות חומץ (לא חובה - אני מאוד אוהב זה משדרג את המרקם בתוך הפבלובה למרשמו)

כף קורנפלור

כף תמצית וניל

לקרם חלבי - קרם שנטי

250 מ"ל שמנת מתוקה לקצפה

50 גרם אבקת סוכר (כ-3 כפות)

כפית תמצית וניל

בקערת המיקסר מקציפים את השמנת יחד עם אבקת הסוכר ותמצית הוניל עד שמתקבל קצף יציב.



ea4d13_25b7f175904447e8b4eaabbb69be68da~mv2.jpg

מתחיל להרכיב את הפבלובה החגיגית



לקרם פרווה



קרם קוקוס מנצח


2 קופסאות קרם קוקוס (לא חלב קוקוס)

50 גרם אבקת סוכר

כפית תמצית וניל

מכיניסים יום קודם את קופסאות השימורים למקרר.

לפני ההקצפה פותחים את הקופסות ומוצאים מתוכן רק את החלק הקשה שהצטבר.

מעבירים לקערת המיקסר עם אבקת סוכר ווניל ומקציפים עד שמתקבל קצף אחיד.



קרם גלידן

כוס גלידן + כוס מים + 4 כפות אבקת פודינג וניל

מקציפים את הגלידן יחד עם המים (אני תמיד מכין ביחד של אחד לאחד) ואבקת הפודינג עד שמתקבל קצף יציב.



או קרם שמנת צמחית

250 מ"ל שמנת צמחית

50 גרם אבקת סוכר (כ-3 כפות)

כפית תמצית וניל

מקציפים את השמנת הצמחית יחד עם אבקת הסוכר והוניל עד שמתקבל קצף יציב.



רוטב פירות יער

כוס וחצי תערובת פירות קפואים

1/2 כוס סוכר

2 כפות מים

טיפונת מיץ לימון (לא חובה)

מניחים את כל המרכיבים בתוך קלחת. מבשלים על להבה בינונית כ-15 דקות ומועכים עד שכל הפירות מתרסקים ומתקבל רוטב סמיך. אפשר גם לרסק אחרי הקירור בבלנדר.



לעיטור:

פירות טריים / עלי נענע / פרחים אכילים



ea4d13_9a45b878bf9041d2b349461c01293d62~mv2.jpg

ביס מושלם - קצפת, מרנג פריך ופירות טריים





אופן ההכנה:

מתחילים בהכנת הפבלובה:

מחממים תנור ל-100 מעלות.



בסיר קטן מניחים מים ומביאים לרתיחה. מעל הסיר מניחים קערה ואליה מוסיפים את החלבונים יחד עם הסוכר.

מערבבים את הסוכר והחלבונים היטב כל הזמן עד שכל הסוכר נמס לחלוטין. (חשוב לערבב שלא יהפוך לחביתה)



מעבירים את החלבונים עם הסוכר לקערת המיקסר ומתחילים להקציף במהירות עד שמתקבל קצף תפוח ויציב

לקראת סיום מוסיפים את הוניל והחומץ ומקציפים מעט עד שנטמעים בתוך הקצף. מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים שוב.



מניחים נייר על תבנית אפייה. מסמנים את קוטר כלי ההגשה שבו תגישו את הפבלובה.



שימו לב לוידאו כאן בתחתית הפוסט



ea4d13_1935b65067bf4dbcacbad3cf9ba8fde2~mv2.jpg

יפה כמו כלה על שולחן החג



מעבירים את הקצף, משטחים ומעגלים. מייצרים את הצורה של הפבלובה בעזרת לקקן.



מכניסים לתנור ומייבשים במשך שעתיים.



תתכן אפייה לזמן ממושך יותר - כל תנור והטמפרטורה שלו. בדקו שהמרנג התייבש היטב לפני שתוציאו מהתנור



מוצאים את הפבלובה מהתנור, מקררים היטב.

מכינים את הקצפת שבחרתם בהתאם להוראות שכתבתי למעלה.

ממלאים בקצפת, מקשטים בפירות ופרחים

בסמוך להגשה שופכים מעל רוטב פירות יער ומגישים.









רוצים להכין עם קרם דיפלומט שמבוסס על קרם פטייסיר - ככה מכינים קרם פטיסייר בקלי קלות במיקרוגל



ספרו לי אך יצא, אל שכחו לצלם, לשתף ולתייג אותי!



כל שאלה כתבו לי כאן למטה בתגובות



ea4d13_582bcdc75e6c4cb89becb79e336b26e0~mv2.jpg

הייתי חייב עוד תמונה חחח
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
@הכלבויניק
@ניהול האתר מותר להעלות סרטון תקציר של ההכנה?
אין בו דמויות כלל.


סרטים:
חל איסור על בקשת סרטים וקליפים מכל סוג שהוא בפורום אא"ר. משתמש שיבקש סרטון בפורום ייחסם מיידית. כמו"כ אין להעלות סרטים, סרטונים וקליפים מכל סוג שהוא ללא אישור כלל.

נ.ב חוששני כבר מכל צעד... :sneaky:
אין בעיה להעלות כאן בפורום הפסקת אוכל סרטוני הדרכה של אפיה ובישול, בכפוף לכללים שלא יהיה טריפות, לא בשר וחלב. וכמובן ללא דמויות נשים.
הכללים אצלינו לא ממש מקבילים לאא"ר. כאן כאמור אפשר סרטוני אוכל, בכפוף לנ"ל.
 

ברוך אתה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב ואדריכלות פנים
חסום משהי יכולה לעלות לטובת החסומות
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

תגובות
0
צפיות
142

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק טו

א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

האנשה • 2

לוח מודעות

למעלה