איזה רכב/מערכת מולטימדיה?אפשר או סינון בתשלום (נספרק או כשר פליי) או בחינם להתקין אפליקציה שמצריכה סיסמא להכנס לאפליקציות הבעייתיות,
אם זה מעניין אותך אני יבדוק איך קוראים לאפליקציה שהורדתי מהגוגל פליי.
לא הבנתי את השאלה. מערכת מולטימדיה אנדוראידאיזה רכב/מערכת מולטימדיה?
כן, אבל מעניין אותי של איזה רכב?לא הבנתי את השאלה. מערכת מולטימדיה אנדוראיד
לא מקורית. התקנתי לבדכן, אבל מעניין אותי של איזה רכב?
או שזה מערכת לא מקורית שאת התקנת לבד?
על מערכת מקורית החסימה לא ממש עוזרת, וגם במערכות שמתקינים לבד כמעט אין סיכוי לחסימה ראויה.כן, אבל מעניין אותי של איזה רכב?
או שזה מערכת לא מקורית שאת התקנת לבד?
ואיזה סים הכנסת?לא מקורית. התקנתי לבד
יש לי מערכת מקוריתעל מערכת מקורית החסימה לא ממש עוזרת, וגם במערכות שמתקינים לבד כמעט אין סיכוי לחסימה ראויה.
אנדרואיד ??יש לי מערכת מקורית
שאין לי מה לחסום בה
יש בה רק וייז ופנגו
ועוד איזה שתים שלוש אפליקציות
ללא דפדפן
כןאנדרואיד ??
כדאי לפנות ליצרן אמור להיות לו סים ממש זול שמחדשים דרך האינטרנט כל שנה. יש לי שכן שמשתמש בזה.כן
אבל מקורית של יונדאי
מכירה ומבינה בתחום?
אשמח ממש לעזרה...
אפשר קישורלכן קניתי פלאפון קאר שהוא התקן לשקע המחשב של הרכב ואי אפשר לחבר אותו למחשב. (רק באמצעות ווי פי, אבל יש דרך לחסום).
אפשר להשתמש בסים רגיל של נטפרי, הוא עובד לי מעולה ברכב לאפליקציות שמאושרות אצליהם (וייז , פנגו וכו')אז ככה.
התקנתי אפליקציה ששמה סמארט לוק והיא עובדת מצוין וחוסמת הכל.
לגבי הסים, יש אפשרות לקנות סים של 019 ב12 ש"ח לחודש ועוד עלות סטיק.
אני לא אהבתי את האפשרות כי לא רציתי פיתוי לחבר למחשב.
לכן קניתי פלאפון קאר שהוא התקן לשקע המחשב של הרכב ואי אפשר לחבר אותו למחשב. (רק באמצעות ווי פי, אבל יש דרך לחסום).
זה מאד יקר אבל הם פורסים ל36 תשלומים ומשלמים לחודש על הסים רק 4 ש"ח, כך שסך הכל עלות היא 25 לחודש, לא נורא.
לגבי סים של נטפרי זה טוב רק לוויז, ואולי פנגו, מי שיש לו אפליקציות נוספות לא אקטואלי.
מלבד זאת אני ניסית בהתחלה נטפרי והורדתי את התעודת אבטחה שלהם, וזה שיבש את המכשיר כי צריך להקיש סיסמה כל פעם שנכנסים לרכב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: