עזרה בכרטיס סים לרכב

הנורמלי

משתמש פעיל
קראתי על זה כאן במס' אשכולות תכל'ס לא יצא לי משהו ברור
@ברכהה ראיתי שחיפשתם בעניין יצא משהו מסודר? לתועלת הכלל והפרט

ברכהה

משתמש רשום
אפשר או סינון בתשלום (נספרק או כשר פליי) או בחינם להתקין אפליקציה שמצריכה סיסמא להכנס לאפליקציות הבעייתיות,
אם זה מעניין אותך אני יבדוק איך קוראים לאפליקציה שהורדתי מהגוגל פליי.

משתדל לזרום

משתמש פעיל
אפשר או סינון בתשלום (נספרק או כשר פליי) או בחינם להתקין אפליקציה שמצריכה סיסמא להכנס לאפליקציות הבעייתיות,
אם זה מעניין אותך אני יבדוק איך קוראים לאפליקציה שהורדתי מהגוגל פליי.
איזה רכב/מערכת מולטימדיה?

ברכהה

משתמש רשום
אז ככה.
התקנתי אפליקציה ששמה סמארט לוק והיא עובדת מצוין וחוסמת הכל.
לגבי הסים, יש אפשרות לקנות סים של 019 ב12 ש"ח לחודש ועוד עלות סטיק.
אני לא אהבתי את האפשרות כי לא רציתי פיתוי לחבר למחשב.
לכן קניתי פלאפון קאר שהוא התקן לשקע המחשב של הרכב ואי אפשר לחבר אותו למחשב. (רק באמצעות ווי פי, אבל יש דרך לחסום).
זה מאד יקר אבל הם פורסים ל36 תשלומים ומשלמים לחודש על הסים רק 4 ש"ח, כך שסך הכל עלות היא 25 לחודש, לא נורא.
לגבי סים של נטפרי זה טוב רק לוויז, ואולי פנגו, מי שיש לו אפליקציות נוספות לא אקטואלי.
מלבד זאת אני ניסית בהתחלה נטפרי והורדתי את התעודת אבטחה שלהם, וזה שיבש את המכשיר כי צריך להקיש סיסמה כל פעם שנכנסים לרכב.

ברכהה

משתמש רשום
להבהיר. עיקר הרעיון של זה הוא האפליקציה שלהם, אני לא משתמש כמובן בה אלא רק לווי פי, אבל הדרך לחסום את הווי פי שלא יהיה אפשר לחבר מחשב אחר לזה, היא לבקש ממישהו שיוריד את האפליקציה ויגדיר סיסמה.

י. הלוי

משתמש פעיל
עריכה תורנית
ליונדאי מקורית לרכב, כדאי לפנות לסוכנות בכנפי נשרים יש להם את ההצעה הכי טובה- 4 ג'יגה לחודש של חברת פלאפון בתשלום שנתי חד פעמי של 170 ש"ח.
בכל מקרה יש תוכנית שמקראת דטה לחברת פאלפון - חצי ג'יג'ה לחודש, 5 ש"ח.
לעניין חסימה, במערכת לא מקורית אין שום אפשרות לחסום, וגם מי שחושב שהצליח - בפועל זה החסימה מתנתקת אחרי כמה ימים - תשאלו את כל חברות הסינון - כולל כשר פלי, רימון, נטספרק, והאפליקציות למניהם שחוסמים עם סיסמה. המערכת של הרכב לא נותנת להשתלט עליה.
הפיתרון היחיד הוא סים של נטפרי, שבאמת מבאס בקשר לאפליקציות שהם לא וויז ופנגו

Eli-7

משתמש מקצוען
D I G I T A L
אז ככה.
התקנתי אפליקציה ששמה סמארט לוק והיא עובדת מצוין וחוסמת הכל.
לגבי הסים, יש אפשרות לקנות סים של 019 ב12 ש"ח לחודש ועוד עלות סטיק.
אני לא אהבתי את האפשרות כי לא רציתי פיתוי לחבר למחשב.
לכן קניתי פלאפון קאר שהוא התקן לשקע המחשב של הרכב ואי אפשר לחבר אותו למחשב. (רק באמצעות ווי פי, אבל יש דרך לחסום).
זה מאד יקר אבל הם פורסים ל36 תשלומים ומשלמים לחודש על הסים רק 4 ש"ח, כך שסך הכל עלות היא 25 לחודש, לא נורא.
לגבי סים של נטפרי זה טוב רק לוויז, ואולי פנגו, מי שיש לו אפליקציות נוספות לא אקטואלי.
מלבד זאת אני ניסית בהתחלה נטפרי והורדתי את התעודת אבטחה שלהם, וזה שיבש את המכשיר כי צריך להקיש סיסמה כל פעם שנכנסים לרכב.
אפשר להשתמש בסים רגיל של נטפרי, הוא עובד לי מעולה ברכב לאפליקציות שמאושרות אצליהם (וייז , פנגו וכו')
אבל אין אפשרות לגלוש בדפדפן בגלל שאין לי תעודת אבטחה שלהם

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה