עשיתי את זה כבר כמה פעמים.
נכנסתי דרך האזור האישי של רשות המיסים ומילאתי את הפרטים כפי הבנתי.
בינתיים לא היו לי שום בעיות....
למי מגישים את הקבלות?אפשר להגיש לבד, תמיד מומלץ יותר להעזר באיש מקצוע, כדי למנוע בעיות
לא צריך להגיש קבלות,למי מגישים את הקבלות?
ואם אין ואני לא מכניסה את זה, זה הרי פלילי, לא?ואם יש הפקדות כעצמאית לפנסיה השתלמות ביטוח חיים- גם להכניס
תבקשי ממנה את הדוחותואם אין ואני לא מכניסה את זה, זה הרי פלילי, לא?
איך אפשר לדעת מה עדכנה עבורי מנהלת החשבונות בשנים קודמות?
נכנסתי לאזור האישי, אשמח להדרכה לאיפה עכשיו אני צריכה להכנס?עשיתי את זה כבר כמה פעמים.
נכנסתי דרך האזור האישי של רשות המיסים ומילאתי את הפרטים כפי הבנתי.
בינתיים לא היו לי שום בעיות....
הצהרת הון כבר הגשנו, היתה לנו מנהלת חשבונות כמה שנים עד שהחלטנו להפסיק עם זה.אפשרי בהחלט!
רק תבקשו ממישהו מקצועי שיעקוב אחריכם שעשיתם בסדר.
ואח"כ הצהרת הון רק דרך איש מקצוע בשום פנים ואופן לא לבד!
אז למה המנהלת חשבונות בקשה ממני כל שנה את הקבלות?לא צריך להגיש קבלות,
הכוונה שלא צריכים להגיש את הקבלות עצמן לרשות המיסים. מנהלת החשבונות שלך ביקשה ממך קבלות כי אחרת איך היא תדע מה היו ההכנסות שלך?אז למה המנהלת חשבונות בקשה ממני כל שנה את הקבלות?
בתקופה זו אי אפשר למלאות דו"ח.נכנסתי לאזור האישי, אשמח להדרכה לאיפה עכשיו אני צריכה להכנס?
איפה מצהירים את היקף ההכנסות ?בתקופה זו אי אפשר למלאות דו"ח.
בינואר מצהירים על היקף ההכנסות (כמה נכנס בסה"כ) ורק בחודש אפריל-מאי אפשר להגיש דו"ח מלא.
חשוב להדגיש! אינני רואה חשבון/יועץ מס וכדו', אני כותב ממה שידוע לי, כל המומחים מוזמנים להגיב/לסתור/להביך אם כתבתי לא נכון.
באזור האישי הצהרת עוסק פטור.איפה מצהירים את היקף ההכנסות ?
מקרה של ביקורתאז למה המנהלת חשבונות בקשה ממני כל שנה את הקבלות?
כן, אבל מצד שני , אין בעיה להגיש דוח לבד, אני מגישה דוחות של עצמאים ובעלי שליטה ובעלי מניות, ושמעתי מכמה לקוחות במשרד אצלינו שלא שווה להם המחיר...תמיד כדאי להעזר במי שמבין בתחום,
מספיק קנסות בגלל הצהרת הון שלא יודעים שצריך להגיש, איחור בהגשת דוח שנתי וכד
שהחיסכון של הכמה מאות שקלים בשנה לא שווה את זה
צפה בקובץ המצורף 1580945
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: