ראיתי מתכון לעוגת קרמבו - בסיס כלשהו אפוי, מעליו שמנת מתוקה מוקצפת עם פודינג, ומעל זה גנאש חלבי.
מאחר שהתנור שלי לא חלבי, התלהבתי מהרעיון ורצתי לקנות שמנת מתוקה...
ואז קלטתי שאין לי פודינג לפסח...
במה אפשר להמיר את הפודינג? קמח תפו"א יילך?
לחילופין - הבו מתכון טוב למלית טובה שעשויה משמנת מתוקה ו/או גבינה, ללא אפיה.
זה המתכון:
עוגת קרמבו
תודה וחג שמח!!
מאחר שהתנור שלי לא חלבי, התלהבתי מהרעיון ורצתי לקנות שמנת מתוקה...
ואז קלטתי שאין לי פודינג לפסח...
במה אפשר להמיר את הפודינג? קמח תפו"א יילך?
לחילופין - הבו מתכון טוב למלית טובה שעשויה משמנת מתוקה ו/או גבינה, ללא אפיה.
זה המתכון:
עוגת קרמבו
תודה וחג שמח!!