עזרה ספריה עירונית - עיריית בני ברק

ממוחשבת

משתמש מקצוען
קבענו תור שבוע שעבר. לא יכולנו ללכת בשעה שקבענו. כי איך אפשר לדעת שבדיוק ביום חמישי בשעה 6 בערב לא נוכל ללכת???
יפה, עכשיו התחיל שבוע חדש, אין אפשרות לקבוע תור חדש במערכת הממוחשבת. מתי כן נצליח?

חברה שהיתה בספריה מספרת על 3-4 אנשים שנמצאים בו זמנית...
לא חבל? תקופה שכולנו בבית עם הילדים. מה יותר חשוב מתעסוקה??
הספריה עומדת ריקה!!
כל הקורונה היתה סגורה. נפתחה למשך כשבועיים.. ושוב נסגרה לחודש. כל חודש אב.

מצליחים להנות מהספריה? מצליחים לקבוע תור?

גילת ורנן

משתמש סופר מקצוען
קבענו תור שבוע שעבר. לא יכולנו ללכת בשעה שקבענו. כי איך אפשר לדעת שבדיוק ביום חמישי בשעה 6 בערב לא נוכל ללכת???
יפה, עכשיו התחיל שבוע חדש, אין אפשרות לקבוע תור חדש במערכת הממוחשבת. מתי כן נצליח?

חברה שהיתה בספריה מספרת על 3-4 אנשים שנמצאים בו זמנית...
לא חבל? תקופה שכולנו בבית עם הילדים. מה יותר חשוב מתעסוקה??
הספריה עומדת ריקה!!
כל הקורונה היתה סגורה. נפתחה למשך כשבועיים.. ושוב נסגרה לחודש. כל חודש אב.

מצליחים להנות מהספריה? מצליחים לקבוע תור?
הספריה ברחוב הושע?
הבנתי שהיא נפתחת שבוע הבא.

שמחהלה

משתמש פעיל
אחרי שהם משמיעים את התור של שבוע שעבר (כל שבוע זה מתאפס מעצמו, הפעם יש שם איזה תקלה), יש אפשרות למחיקת התור שהוזמן, ואז אפשר להזמין תור חדש,

אני אני

משתמש פעיל
מישהו מצליח לקבוע תור לספריה? כבר חודש שאני מנסה וכל פעם התקליט: "לצערינו, האפשרות שבחרת כבר נתפסה כולה" מה עושים?

Efratpop

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
מישהו מצליח לקבוע תור לספריה? כבר חודש שאני מנסה וכל פעם התקליט: "לצערינו, האפשרות שבחרת כבר נתפסה כולה" מה עושים?
צריך להתקשר על תחילת שבוע אפילו במוצש כדי לקבוע תור לדעתי יש איזה תקלה במערכת שהיא לא מתאפסת

שמחהלה

משתמש פעיל
אצלינו כל יום ראשון הבנים מזמינים תור ליום שני או ליום רביעי,
כנראה איזה תקלה מסוימת רק אצלכם, תבררו פעם אחת מול הספריה,

ממוחשבת

משתמש מקצוען
האם עדיין חייבים לקבוע תור לספריה העירונית?
אנחנו מתקשרים ותמיד אין תור פנוי.
אודה למידע

ליליאן

משתמש סופר מקצוען
שלום.
אני מצוות הספריה, אשמח לענות על שאלות.
עדיין חייבית לקבוע תור.
אם אתם אתם שומעים "לצערינו, האפשרות שבחרת כבר נתפסה כולה" כמו שנכתב למעלה, אכן כל התורים תפוסים לשבוע זה.
שומעים זאת הרבה, כיוון שההגבלות כופות עלינו לצמצם את מספר הנמצאים בשטח הספריה, ובפועל מגיעים מעט בשעה שרשומות אלפי משפחות...
עם זאת, מספר האנשים בכל רגע נתון עלה, כדי לתת אפשרות ליותר אנשים לבוא להשאיל ספרים.

כדאי לנסות להתקשר עם פתיחת התורים לשבוע החדש, באיזור יום שישי.
קחו בחשבון, שברגע שיעלמו מחיינו התורים, יחזורו הקנסות על איחורים...

ממוחשבת

משתמש מקצוען
שלום.
אני מצוות הספריה, אשמח לענות על שאלות.
עדיין חייבית לקבוע תור.
אם אתם אתם שומעים "לצערינו, האפשרות שבחרת כבר נתפסה כולה" כמו שנכתב למעלה, אכן כל התורים תפוסים לשבוע זה.
שומעים זאת הרבה, כיוון שההגבלות כופות עלינו לצמצם את מספר הנמצאים בשטח הספריה, ובפועל מגיעים מעט בשעה שרשומות אלפי משפחות...
עם זאת, מספר האנשים בכל רגע נתון עלה, כדי לתת אפשרות ליותר אנשים לבוא להשאיל ספרים.

כדאי לנסות להתקשר עם פתיחת התורים לשבוע החדש, באיזור יום שישי.
קחו בחשבון, שברגע שיעלמו מחיינו התורים, יחזורו הקנסות על איחורים...
תודה על המענה
אני מבינה שאין קנסות כרגע על איחור. מרגיע אותי. כבר דאגתי
עומדת לי שקית מלפני פסח.. מאז לא הצלחנו לקבוע תור. גם שהצלחנו לא התאים לנו באותו היום.

אני מחכה שתחזור השגרה לספרייה. מתגעגעת לימי שישי שהייתי הולכת בבוקר להחליף ספרים לכבוד שבת
בשעה שהתאימה לי.

אגב, הספריה פעילה בימי שישי?

ליליאן

משתמש סופר מקצוען
משרד התרבות סגר את הרישום לספריה לפני שנתיים עקב תפוסה מלאה.
לגשיפתחו סניפים נוספים אי"ה ברחבי העיר, צפויים מקומות להתפנות.

דריבלית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
משרד התרבות סגר את הרישום לספריה לפני שנתיים עקב תפוסה מלאה.
לגשיפתחו סניפים נוספים אי"ה ברחבי העיר, צפויים מקומות להתפנות.

באמת מסובך כל פעם לזכור לקבוע תור
במיוחד לילדים

יש פתרון באופק?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה