אני יודע וגם נעזרתי שם המון ועדיין שאלתי בנפרד כי אני לא מחפש סרטונים כאן אלא למישהו בלי אינטרנט וזה גם לא עזרה בקאסל כי זה סה"כ סרטוני הדרכה על אקסלכאן בפרוגמדיה יש הרבה סרטוני הדרכה שהעלה ידידינו @ישיבע בוחער
ראו כאן
לכל שאלה ספציפית באקסל/שיטס תוכלו לשאול כאן וחברי הפורום ישמחו לעזור
בהצלחהאקסל - האשכול המרכזי לשאלות באקסל/גוגל שיטס
חברים תקשיבו טוב, כל שאלה שיש לכם באקסל/שיטס תכניסו לפה, ובעזרת ה' חברי הפורום יתנו מענה על כל השאלות, נוסחאות, תאים שמתמלאים אוטמטית, עיצובים וכל הנדרש. לפני שאתם שואלים שאלה באשכול זה אבקש: א. נא לפרט האם השאלה היא באקסל או בגוגל שיטס או בשניהם! (מידע זה יוכל לכוון את התשובה שתהיה יעילה...www.prog.co.il
אני יודע אני מחפש מישהו שהוריד את הכל בעבר ויכול לשלוח לי למישהו שאין לו אינטרנט תודהיש ערוץ פתוח בנטפרי הדרכות על אקסל מאוד ברור ומאוד יפה
תורידו מכאן לתועלת הכלל https://tamar.top/אני יודע אני מחפש מישהו שהוריד את הכל בעבר ויכול לשלוח לי למישהו שאין לו אינטרנט תודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: