נקב גדול בעור התוף - אשמח לכל מידע רפואי

ספציף

משתמש מקצוען
D I G I T A L
בלת"ק
שנה שעברה בת השנתיים שלי היתה עם דלקות והפרשות מהאזניים שלא נפסקו כחצי שנה!!
אנטיביוטיקות, שאיבות וכו וכו וכו
קראתי פה בפרוג כמה פעמים שצריך לדאוג שלא ייכנסו מים לאוזניים
אבל היא התנגדה שנכניס לה משהו לאוזן ולצערי "זרמתי" איתה...
אחרי שהלכנו לרופא פרטי בעלות של 1200 שקלים, שאמר שהדבר הבא הוא אשפוז כדי לקבל אנטיביוטיקה בשריר
התחלתי להקפיד ברצינות שלא תכנס טיפת מים (כמו שאומרים בחינוך ילדים - כשאת שלמה וחזקה בענין הילד קולט את השדר, הפעם היא זרמה איתי...)
מעט וזלין על חתיכת צמר-גפן ולהניח בעדינות באוזן, לא חייב עמוק
אחרי ימים בודדים - האוזן התנקתה לחלוטין והאירוע היה מאחרינו ב"ד
כמובן שאני מלחץ המשכתי לשים לה עוד כחודשיים יוםיום כנ"ל, לא בטוחה שצריך

yakovs

משתמש חדש
אם המומחה הזה הוא מי שאני חושב (רופא חרדי?), מומלץ מאד לעשות את הניתוח אצלו, הוא עושה בשיטה שונה ממה שעשו פעם ונחשב מומחה פורץ דרך בתחום, לנו עסקנים רפואיים המליצו עליו, ואחרי שעברנו ניתוח אחד שלא שיפר את השמיעה, אצל רופא אחר, (בהחלט מומלץ ומצוין גם הוא בשעתו, אבל הוא אמר מראש שלא ניתן לדעת וזה תלוי באופן הקליטה של העור המושתל, לפעמים הוא רק סותם את החור, ואדרבה מפריע לשמיעה, ואז יש צורך במכשיר, ולפעמים הוא נקלט ועובר דיקוק ומתחיל לתפקד כעור תוף "מקורי".) עברנו שוב ניתוח אצלו, והשמיעה השתפרה פלאים.

אני מקוה שאכן מדובר באותו רופא (חרדי, דרום אמריקאי כמדומני)
וגם אנחנו קבלנו עליו הרבה המלצות מאנשים פרטיים שטופלו אצלו ומעסקנים.

תודה על ההמלצות, טוב לשמוע!!

אודה לכם מאד אם תוכלו בבקשה לתת לי את הפרטים של הרופא המדובר ואת הדרך ליצור איתו קשר, וגם אם אפשר לשמוע במה שונה השיטה שלו לניתוחים כאלו מהשיטה הנפוצה. המידע הזה חשוב לנו מאד.
אפשר גם לשלוח לי הודעה פרטית (לי אין אפשרות לשלוח הודעות פרטיות), ואשמח לקבל מענה גם מ"שמחתי" וגם מ"מילתא אוושא" בעניין זה.
תודה רבה.

שמחתי

משתמש רשום
אודה לכם מאד אם תוכלו בבקשה לתת לי את הפרטים של הרופא המדובר ואת הדרך ליצור איתו קשר, וגם אם אפשר לשמוע במה שונה השיטה שלו לניתוחים כאלו מהשיטה הנפוצה. המידע הזה חשוב לנו מאד.
אפשר גם לשלוח לי הודעה פרטית (לי אין אפשרות לשלוח הודעות פרטיות), ואשמח לקבל מענה גם מ"שמחתי" וגם מ"מילתא אוושא" בעניין זה.
תודה רבה.
גם לי אין אפשרות לשלוח הודעות פרטיות.
אם תכתבו כאן דרך כלשהי ליצור קשר, אשלח את הפרטים.
את זה

וגם אם אפשר לשמוע במה שונה השיטה שלו לניתוחים כאלו מהשיטה הנפוצה. המידע הזה חשוב לנו מאד.

אני פחות יודע להסביר..
.

yakovs

משתמש חדש
אפשר לשלוח מייל לכתובת של ג'ימייל yakov 110 120 (בלי הרווחים כמובן).
תודה רבה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה