בשמחה!
ניתן לפנות למייל בחתימה.
בשמחה!
השווי של הנקודות זיכוי מפחית מהמס לתשלוםתודה. מה זה אומר אם נותר?
יש נקודות שהם אחוזים בעצם מהשכר, לא?
לא אמור להיות@המרכז להחזרי מס @בתיה ויג וכל שאר המבינים...
כתוב לי באתר ששודרה בקשה לשנת 2023, הייתכן?
בסה"כ נכנסתי בשבוע שעבר לראות אם כבר אפשרי...
האם יש משהו אוטומטי? סנכרון כלשהו?
הבקשה נעשית ע"י הגשת דוח, ציינת שילדת בסוף שנת המס יתכן ופריסת דמי הלידה על פני 2 שנות המס יפחיתו לך מגובה חבות המס וכמובן גם התרומות.שאלה- אני שכירה, ילדתי בסוף שנת המס, וכן יש ברשותי קבלות על תרומות לפי סעיף 46
האם עלי להגיש בקשה אחת להחזר מס ולכלול בה את שתי הסיבות יחד?
איך עושים את החשבון של שווי הנקודות בגין הילד שנולד?
כשמגישים את הבקשה מישהו ברשות יבצע את החישוב שמיטיב איתי? או שאני צריכה לדעת מראש מה עדיף לבקש?הבקשה נעשית ע"י הגשת דוח, ציינת שילדת בסוף שנת המס יתכן ופריסת דמי הלידה על פני 2 שנות המס יפחיתו לך מגובה חבות המס וכמובן גם התרומות.
על ילד בשנתו הראשונה זכאים ל-1.5 נקודות זיכוי שאחת מתוכה ניתן להעביר לשנה לאחר מכן.
כל הנ"ל -החזר על תרומות, פריסת דמי לידה והעברת נקודת זיכוי מבוצעים במסגרת הגשת הדוח
את צריכה להחליט באיזה דרך להגישכשמגישים את הבקשה מישהו ברשות יבצע את החישוב שמיטיב איתי? או שאני צריכה לדעת מראש מה עדיף לבקש?
@המרכז להחזרי מס @בתיה ויג וכל שאר המבינים...
כתוב לי באתר ששודרה בקשה לשנת 2023, הייתכן?
בסה"כ נכנסתי בשבוע שעבר לראות אם כבר אפשרי...
את צריכה לבדוק מהכשמגישים את הבקשה מישהו ברשות יבצע את החישוב שמיטיב איתי? או שאני צריכה לדעת מראש מה עדיף לבקש?
אני מכיר אנשים שתוך שבועיים קיבלו החזר ואנשים שקיבלו גם אחרי חודשיים...תוך כמה זמן מהגשת טופס 135 מקבלים את ההחזר?
כמה עולה +- לנגיש דרך מישהו?אפשר להגיש לבד דרך האיזור האישי במס הכנסה, יש לפתוח קודם כל תיק 91 -תיק שכיר לצורך החזרים
כמו כן יש לוודא היטב לפני שמגישים באופן עצמאי שאכן לא מגיעים לחיוב במס ויש החזר באופן ודאי(-היו טעויות כאלה)
כמו כן יש לוודא היטב לפני שמגישים באופן עצמאי שאכן לא מגיעים לחיוב במס ויש החזר באופן ודאי(-היו טעויות כאלה)
כמו שאמרתי אפשר להגיש לבד באיזור אישי, ודרך אגב גם שם ניתן לעשות חישוב ולראות את התוצאה עוד לפני שמגישים אך יש נתונים שלפעמים מתפספסים שגורמים בסוף להרבה עוגמת נפש
אפשר לראות פה בסימולטור ולוודא שמגיע החזר מס ואין חיוב מס
לבדיקה ללא עלות ניתן לפנות למייל בחתימה.כמה עולה +- לנגיש דרך מישהו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: