חסרים המון פרטים. איזה סוג השקעה? באיזו עיר?שלום וברכה אני פותח את האשכול כי אני נעשקתי בגניבה ממש בהשקעה באנגליה
ואני רוצה לשמוע האם לעוד אנשים זה קרה
ואפי' אם אתם רק מרגישים שנעשקתם אני רוצה לשמוע כי אני רוצה לדעת את גודל התופעה
ואולי ללכת לרבנים שמה לדבר איתם על זה או נטכס עצה מה עוד אפשר לעשות בנושא
חסר המון פרטיםשלום וברכה אני פותח את האשכול כי אני נעשקתי בגניבה ממש בהשקעה באנגליה
ואפי' אם אתם רק מרגישים שנעשקתם אני רוצה לשמוע כי אני רוצה לדעת את גודל התופעה
ואולי ללכת לרבנים שמה לדבר איתם על זה או נטכס עצה מה עוד אפשר לעשות בנושא
מדובר בהשקעה בנדל''ן?אני פותח את האשכול כי אני נעשקתי בגניבה ממש בהשקעה באנגליה
אני מכיר 2 אנשים שעשו את זה, ומה שידוע לי זה הצליח.מה אתה מכיר?
כסף שחור שאי אפשר להשקיע בארץקשה להבין איך אנשים משקיעים באזור שאין להם אפשרות 'לקפוץ' אליו ולראות מה באמת קורה בו
ואחרי שיושקע ויניב תהיה בעיה יותר קשה..כסף שחור שאי אפשר להשקיע בארץ
למה לא?קשה להבין איך אנשים משקיעים באזור שאין להם אפשרות 'לקפוץ' אליו ולראות מה באמת קורה בו
ההודעות שלך מאד כוללניות ומעורפלות. אם אתה רוצה לקבל מידע מאחרים, אתה צריך לכתוב בצורה הרבה יותר ספציפיתאני מאוד אוהב דיונים לכאן ולכאן ויש לי דעה לכאן ולכאן השאלה שלי הייתה רק האם יש עוד אנשים שהשקיעו באנגליה וחוו משהו בדומה שאני חוויתי
כדי לעשות משהו למעשה!
ולפי התגובות אני רואה בינתיים שלא וזה מעניין??
אני לא בקשתי מידע מפורט מאחרים רק רציתי לראות אם יש עוד אנשים שעברו משהו דומהההודעות שלך מאד כוללניות ומעורפלות. אם אתה רוצה לקבל מידע מאחרים, אתה צריך לכתוב בצורה הרבה יותר ספציפית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: