שקד מולבן טחון. ראיתי שזה אותו גודל פירורים כמו שבמה שכתוב קמח שקדים, וזה הרבה ותר זול. (קניתי באושר עד- בד"ץ, ויש גם בחנויות פיצוחים של הרב לנדא- נכון לשנה שעברה. השנה עוד לא בדקתי)אפשר לעשות לבד קמח שקדים? או איפה משיגים?
מצרפת מתכון לעוגת גבינה פירורים. (ויש גם תמונה…)@יוניקורן
אשמח למתכון של הבצק פרורים
תודה
כןבמתכון של הרולדה אפשר לוותר על הא. אפיה?
וואו, נראה מדהים!!מצרפת מתכון לעוגת גבינה פירורים. (ויש גם תמונה…)
לבצק:
כוס קמח תפוא (170 גר')
3/4 1 כוסות שקדים מולבנים טחונים (180 גר')
1/2 כוס + כף אבקת סוכר (70 גר')
160 גר' חמאה או 130 גר' שמן קוקוס
ביצה
במיקסר או במעבד מזון מעבדים את כל החומרים חוץ מהביצה עד לקבלת פירורים.
מוסיפים את הביצה ומערבבים לאיחוד.
שוטחים חלק מהבצק בתבנית (לבסיס) והשאר על נייר אפיה (לפירורים)
אופים עד להזהבה
למלית:
מקציפים 2 שמנת מתוקה עם אבקת סוכר, מאחדים עם גבינה 9% שעורבבה עם שמנת חמוצה וסוכר / אבקת סוכר.
ניתן להוסיף לתערובת גם 4 חלבונים מוקצפים עם אבקת סוכר.
צריך להשאיר יום במקרר להתייצבות (מכוסה היטב למניעת ״טעימות״...)
התמונה!!!!!!מצרפת מתכון לעוגת גבינה פירורים. (ויש גם תמונה…)
לבצק:
כוס קמח תפוא (170 גר')
3/4 1 כוסות שקדים מולבנים טחונים (180 גר')
1/2 כוס + כף אבקת סוכר (70 גר')
160 גר' חמאה או 130 גר' שמן קוקוס
ביצה
במיקסר או במעבד מזון מעבדים את כל החומרים חוץ מהביצה עד לקבלת פירורים.
מוסיפים את הביצה ומערבבים לאיחוד.
שוטחים חלק מהבצק בתבנית (לבסיס) והשאר על נייר אפיה (לפירורים)
אופים עד להזהבה
למלית:
מקציפים 2 שמנת מתוקה עם אבקת סוכר, מאחדים עם גבינה 9% שעורבבה עם שמנת חמוצה וסוכר / אבקת סוכר.
ניתן להוסיף לתערובת גם 4 חלבונים מוקצפים עם אבקת סוכר.
צריך להשאיר יום במקרר להתייצבות (מכוסה היטב למניעת ״טעימות״...)
האמת שאנחנו עושים לפי הטעם...וואו, נראה מדהים!!
כמה סוכר מוסיפים לגבינה?
תודה רבה!האמת שאנחנו עושים לפי הטעם...
ולדעתי - אבקת סוכר עדיפה בהרבה.
משהו כמו בערך 3/4 כוס.
אפשר גם סוכר...תודה רבה!
אני לא משתמשת באבקת סוכר בפסח... אולי אנסה לטחון לבד...
זאת עוגה כיד הדמיון...@יוניקורן
יש מתכון לעוגה שבתמונה השניה?
כתבו פה שאבקת סוכר אפשר לקבל ע"י טחינה של סוכר.תודה רבה!
אני לא משתמשת באבקת סוכר בפסח... אולי אנסה לטחון לבד...
איזה מגרה…מצרפת מתכון לעוגת גבינה פירורים. (ויש גם תמונה…)
לבצק:
כוס קמח תפוא (170 גר')
3/4 1 כוסות שקדים מולבנים טחונים (180 גר')
1/2 כוס + כף אבקת סוכר (70 גר')
160 גר' חמאה או 130 גר' שמן קוקוס
ביצה
במיקסר או במעבד מזון מעבדים את כל החומרים חוץ מהביצה עד לקבלת פירורים.
מוסיפים את הביצה ומערבבים לאיחוד.
שוטחים חלק מהבצק בתבנית (לבסיס) והשאר על נייר אפיה (לפירורים)
אופים עד להזהבה
למלית:
מקציפים 2 שמנת מתוקה עם אבקת סוכר, מאחדים עם גבינה 9% שעורבבה עם שמנת חמוצה וסוכר / אבקת סוכר.
ניתן להוסיף לתערובת גם 4 חלבונים מוקצפים עם אבקת סוכר.
צריך להשאיר יום במקרר להתייצבות (מכוסה היטב למניעת ״טעימות״...)
חנות פיצוחים.אפשר לעשות לבד קמח שקדים? או איפה משיגים?
נכון.חנות פיצוחים.
זה בעצם שקדים מולבנים טחונים דק מאוד.
איזה שתי סוגים היו?באמת קניתי באושר עד, והיו שם 2 סוגים
אחד ליד הסוכר- כתוב עליו קמח ששקדים (נראה לי של מיה)איזה שתי סוגים היו?
לדעתי מדובר באות מוצרלמבינות מה יותר טוב?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: