בכל אופן היית שמחה לו היית מקבלת משלוח, ואפילו סמלי.עבדתי בעבר בגן שפה, כאחת מצוות מקצועות הבריאות.
ממה שזכור לי, הביאו לגננות, לסייעות ולמטפלות הקבועות והתדירות, כלומר בד"כ לא הביאו למשל לפסיכולוגית, וגם לא לצוות של הצהרון.
לרוב היו משלוחים שונים. בעיני לגננת צריך להיות משלוח משמעותי, וגם לסייעות, יותר מאשר למטפלות. זו הזדמנות מעולה לפרגן להן.
אני עובדת כגננת בחינוך מיוחד כבר מספר שנים, וכל הזדמנות שיש לי אני אומרת את מה שיושב לי בנושא המשלוח מנות.האם יש בעיה להביא לגננות משהו יותר?
או האם יש בעיה להביא לכולם אותו רמה?
אגב אני מורה בחנ'מאני משתתפת במרוכז ומביאה משהו קטן אישי לכל אחת מהצוות
זה מכובד ביותר!למעון שיקומי- אני מביאה תו שי של 50 לכל אחת, נראה לכם צריך להביא לגננת יותר?
גם ככה יוצא לי יקררר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: