תודה רבהיש לי מכונה כזאת, היא נחמדה לתיקונים קטנים אבל לבדים עבים או דברים קצת יותר מסובכים היא לא מתאימה.
אם בכל זאת את רוצה לקנות כזאת, אני ממליצה לך לחפור קצת יותר ולמצוא קישורים עם יותר רכישות בשביל האמינות.
בקישורים שאת מביאה כאן יש רכישות בודדות.
באליאקספרס כמובן, אין לי את הקישור המדויק.תודה רבה
זה בערך השימושים שאני צריכה
איפה את קנית?
המשלוח עולה 10$...באליאקספרס כמובן, אין לי את הקישור המדויק.
עשיתי חיפוש קצר ומצאתי את זה עם אלפי רכישות.
תעשי חיפוש, תסנני לפי משלוח חינם ותמייני לפי מספר רכישות.המשלוח עולה 10$...
מצטרפת, נחמד אבל רק לתיקונים קליםיש לי מכונה כזאת, היא נחמדה לתיקונים קטנים אבל לבדים עבים או דברים קצת יותר מסובכים היא לא מתאימה.
אם בכל זאת את רוצה לקנות כזאת, אני ממליצה לך לחפור קצת יותר ולמצוא קישורים עם יותר רכישות בשביל האמינות.
הבנתי שדמי התיווך שלה יקרים למדייש משהי שמרסמת כזאת לרכישה בארץ עם משלוח ואחריות.
כמה חברות שקנו אצלה מאד מאד מרוצות.
המכונה עולה באזור ה300 שקל עם המשלוח ויש לך אחריות.הבנתי שדמי התיווך שלה יקרים למדי
מעדיפה להזמין בעצמי
יותר מפי 2 מהזמנה ישירה כולל ה-10$ דמי משלוח.המכונה עולה באזור ה300 שקל עם המשלוח ויש לך אחריות.
עזרה דחופה!!!! יש לי מכונת תפירה מיני ונגמרו לי המחטים היכן ניתן לקנות אותם???? פליזיש לי מכונה כזאת, היא נחמדה לתיקונים קטנים אבל לבדים עבים או דברים קצת יותר מסובכים היא לא מתאימה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: