שלומי ברגר
משתמש פעיל
לבןשחור לבן?
לבןשחור לבן?
@שלומי ברגר
אלבר עם ביטול השתתפות-משנה רשיון
אחרי חפירה בסעיפים והאותיות הקטנות באלבר, אני מבין שרשמי מספיק שנה רישיון וזה לא תלוי במצב רוח של הפקידים בסניפים.אפשר דרך האתר?
פעם שמעתי שזה תלוי בסניפים.
לא רק רשמית אלא גם מעשית.אחרי חפירה בסעיפים והאותיות הקטנות באלבר, אני מבין שרשמי מספיק שנה רישיון וזה לא תלוי במצב רוח של הפקידים בסניפים.
מקווה שהבנתי נכון.
תשאלו חברים שלקחו משם אם הרכבים סוחבים מחוץ לעיר.אם אתה מעל גיל 21 יש את אוטופה בי"ש 0534125316
סוחב מצוין, יש גם רכבים יחסית חדשים.תשאלו חברים שלקחו משם אם הרכבים סוחבים מחוץ לעיר.
הנ"ל נכתב כלפי כל חברות הקטנות של השכרת רכבים...
יש אמנם אפשרות לשכור לאחר שנה רישיוןבסיטי קאר
יש אפשרות מעל שנה בתוספת תשלום
נכוןאחרי חפירה בסעיפים והאותיות הקטנות באלבר, אני מבין שרשמי מספיק שנה רישיון וזה לא תלוי במצב רוח של הפקידים בסניפים.
מקווה שהבנתי נכון.
יש גם ביטול השתתפות- מנסיוןלא רק רשמית אלא גם מעשית.
אבל אני לא בטוח שיש להם ביטול השתתפות.
מיי כאר לא נותנים פחות משנתיים רישיוןמיי קאר עדיין לוקחים רק 10 ש"ח תוספת, אבל מחיר הבסיס הוא 12.9
ובכלל לנסיעות ארוכות בדר"כ זה לא ריוחי כי יש עוד עלות לק"מ
אמתסיטי כאר נותנים משנה רישיון ב30 ש"ח לשעה
ואם הבנתי נכון לאחרונה הם נותנים לנהגים חדשים להוציא רק את הקטנים ממש אפילו לא את המשפחתיים הרגילים.
מישהו יודע לאמת את זה?
?מיי קאר עדיין לוקחים רק 10 ש"ח תוספת, אבל מחיר הבסיס הוא 12.9
ובכלל לנסיעות ארוכות בדר"כ זה לא ריוחי כי יש עוד עלות לק"מ
סוכן אמר לי שגם בהרץ תתקשר לבדוקיש עוד חברה גדולה חוץ מאלבר שמשכירה רשמית למעל שנה רישיון?
גם שם בדקתי באותיות הקטנות באתר ואכן זה רשמי שאפשר משנה רישיון.סוכן אמר לי שגם בהרץ תתקשר לבדוק
יש בירושלים את נתיבאשמח לכל מידע עדכני על השכרת רכב לנהג חדש - מעל שנה וחצי רישיון,
עם עדיפות גדולה לביטול השתתפות עצמית.
אזור ירושלים/ביתר/בית שמש.
תודה!
יש לך מושג על מחירים?יש בירושלים את נתיב
כולל אפשרות לביטול עצמי ב 50 ש"ח
רכבים חדשים ממש
יצאנו מאד מרוצים
250 ש"ח לנהג חדש (לא צעיר ) רכב חדשיש לך מושג על מחירים?
אני עדיין לא שנתיים ונוהג מהיום שיש לי שנה על מיי קאר, וזה יוצא רק 22.9 לשעה, וגם הם וגם סיטי קאר נותנים עד גיל 24 רק רכבים מינימיי כאר לא נותנים פחות משנתיים רישיון
סיטי כאר נותנים משנה רישיון ב30 ש"ח לשעה
ואם הבנתי נכון לאחרונה הם נותנים לנהגים חדשים להוציא רק את הקטנים ממש אפילו לא את המשפחתיים הרגילים.
מישהו יודע לאמת את זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: