השאלה אם זה נחשב או לא.עוֹשֶׂה עַצְמוֹ כְּאַחַד מֵהֶם
אם בגלל שהמדינה החליטה שכאן יחנו רק נכים ומישהו מצפצף על זה
זה נחשב שהוא עושה את עצמו כנכה? מי אמר?
השאלה אם זה נחשב או לא.עוֹשֶׂה עַצְמוֹ כְּאַחַד מֵהֶם
השאלה אם זה נחשב או לא.
זה באמת גזל לתפוס חנייה של נכים כשב"ה אין נכה ברכב
אנשים לא חושבים על מה שהנכה יצטרך לעבור כי תפסת לו את החנייה בקרובה.
וזה ממש כואב הלב
???כשאין ביניהם לבין נכה אף קשר ! (מלבד תו הנכה כמובן)
חוסר התחשבות ברמה מזעזעת
בד"כ זה יהיה אלו שיתנהגו כך בכל התחומים ולא רק בזה.
לפעמים העירייה מחליטה משום מה לדרוש כסף על חניה.השאלה אם זה נחשב או לא.
לא כל נכה.בקשר לתו נכה-
כל נכה זכאי לתו גם בלי בעיות ניידות גם בעלי סכרת וכדומה,
כך שלא ברור שאותו חוסם רחובות סידרתי אינו אלא נכה אולי אפילו במצב קשה
פשוט מאוד
אותו אחד שהמשנה התכוונה אליו, למה הוא עושה עצמו כאחד מהם?מצד שני גם אם מישהו השיג- מי אמר שזה נקרא שהוא משים עצמו כנכה? הוא לא גורר רגליים הוא רק השיג תו...
כי קלטו שמדובר בנוכלות...שאלה קטנה:
קראתי את השרשור והיה כתוב שאנשים לא סיימו את הקורס.
מדוע?
לא.שמעת את הראיון בקו המידע?
קו תוכן מעולהלא.
(יש לציין שעד עתה לא שמעתי על הקו הזה...)
מסכימה עם כל מילה!קו תוכן מעולה
אנחנו קיבלנו ע"ע להקשיב רק לקו שלו
03-509-7000
מביא תמצות עדכונים חשובים פעמיים שלוש ביום
(לפעמים כשיש עדכונים חשובים אז קצת יותר)
קו נקי שר' איצ'ה מקו המידע עושה שם עבודה נהדרת
ומוציא סולת מפסולת.
מומלץ!
נכון, אני גם מאזין בעיקר לקו שלו, בפרט עכשיו שהשכיל לעשות שלא לדבר כלל על המחלוקות שיש לצערינו במחנינו, לא לטב ולא למוטב,קו תוכן מעולה
אנחנו קיבלנו ע"ע להקשיב רק לקו שלו
03-509-7000
מביא תמצות עדכונים חשובים פעמיים שלוש ביום
(לפעמים כשיש עדכונים חשובים אז קצת יותר)
קו נקי שר' איצ'ה מקו המידע עושה שם עבודה נהדרת
ומוציא סולת מפסולת.
מומלץ!
הזכאות היא ל2 רכבים, מנסיון (עם נכה אמיתי!)לכן עושים עכשיו חוק שיהיה זכאות לחנות שם רק כשהנכה ברכב,
ונראה לי גם מורידים מ3 רכבים ל-2 רכבים שיכולים להיות רשומים על נכים.
גם לנכה יש חוקים...אתמול ראיתי במודיעין עילית אחד שחנה על המדרכה וחסם אותה לחלוטין לא רציתי להתעמת איתו אז רק הודעתי לו שנותנים כאן קנסות, אז מה החוצפן אומר לי? "זה בסדר, יש לי תו נכה" שאלתי אותו האם בגלל זה מותר לו לחסום את המדרכה? והבנאדם פשוט סובב את הגב והלך!!
זה נשמע לכם הגיוני דבר כזה?
הטענה העיקרית: מפרסם "משרה" במיוחד לחסרי עבודה, מבטיח הכנסה גבוהה מאוד, "עם החזר מלא על הקורס!".
@שכויח
לא הבנתי מה הקטע, ככה נח לכם להקשיב רק לצד אחד. בא ננסה קצת לאתגר את כיוון המחשבה שלכם.
יש פה בן אדם שמכר קורסים, הקורס התקיים או לא?
יש טענה שהוא לא מעסיק את הלומדים אחרי הקורס, ואת מי מעלים? רק מי שלא סיים את הקורס.
מי שכן סיים ויש לו תעודה לא צריך את העזרה שלו יכול לפתוח לבד, ומי שכן רוצה הוא מעסיק אותו, לא שמעתי בן אדם שטען בקולו שיש לו תעודה ורצה לעבוד והוא לא קיבל אותו.
נטען שהוא הבטיח תו נכה, נו האם יש מישהו שמשלם 20k בשביל תו נכה, לדעתי מובן מראש שרק רצה לסייע לו אחרי שהוא כבר נהיה חבר שלו.
יש טענה שהקורס לא שוה את הכסף, ומי טוען את זה? מי שלא עבר את הקורס ובעצם הפסיד את כספו. אולי באמת לא שוה, בשביל זה משווים עם קורסים אחרים, אין לי שום טענה על איש מכירות שמנסה לקדם את המוצר שלו, אם הוא לא משתמש במצגי שוא.
לדעתי יש סיכוי שעושים לו עוול, ורק בגלל שהוא לא רהוט ולא משכנע ולא נותנים לו לדבר, זה נשמע ככה, באמת מוזר שהבן אדם הזה עם כל הרהיטות שלו מצליח לעשוק כ"כ הרבה כסף מאנשים.
גילוי נאות, איני מאמין לאף אדם ולא לאף קורס, איני מכיר את סנטר, ולא את איצ'ה אני מנסה בסה"כ לעשות סדר במה ששמעתי ולשתף את הציבור.
כלל ראשון בלהרויח זה להפסיק להפסיד 'ומיד'@ה. שלמה אני חושב שהתמימות שלך נובעת מכך שלא שמעת את הגרסה של פינדרלה
אם אתה מוכן לקחת את הסיכון ויש לך כסף מיותר קבע פגישה במשרדי פינדרלה בב"ב או י-ם ותוכל לשמוע בנחת איך נשמעים מי שהוגדרו "נוכלים" ע"י בית המשפט
רמז: הם משכנעים לא פחות מקורס הנדל"ן
"נוכל: אדם לא ישר, המתפרנס מביצוע תרגילי עוקץ והונאה." (המכלול)קראתי.
זה לא נוכלות.
...
... זה מקסימום יוגדר כחוסר יושרה
במקרה דנן: כל המרחם על האכזרים = מתאכזר מיידית על הרחמניםכל הניסיונות לוודא שלא יימצא רבב של שקל כשר כדי שנזכה להגדירו נוכל, מובילים לנעשקים נוספים וחבל מאוד.
אדם שעוקץ - חייבים לבלום אותו - מיד!.
כל המרחם על האכזרים סופו שמתאכזר על הרחמנים.
אני איתך בכל הדרך"נוכל: אדם לא ישר, המתפרנס מביצוע תרגילי עוקץ והונאה." (המכלול)
אנשי מקצוע מעולים למדו היטב את התיק, ישבו עם כ-44 אנשים שעברו בקורס זה, שמעתי שעות של הקלטות שלו, ישבתי על תביעות, כתבי הגנה ופסקי דין, ראיינתי אותו פעמיים, שוחתי איתו גם לאחמ"כ: מכל אלה עלה חשד שניתן להוכיח בע"ה בבית משפט (נקבעו מועדים לדיונים) שיש כאן נוכל קלאסי (ואני כותב כאן במסגרת מגבלות מסיבות מובנות).
כל הניסיונות לוודא שלא יימצא רבב של שקל כשר כדי שנזכה להגדירו נוכל, מובילים לנעשקים נוספים וחבל מאוד.
אדם שעוקץ - חייבים לבלום אותו - מיד!.
כל המרחם על האכזרים סופו שמתאכזר על הרחמנים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: