או קישורהתמונה לא ברורה?
זה מה שיש לי..
זה מה שיש לי..או קישור
אלה הכי דומים שמצאתי לך:זה מה שיש לי..
בינתיים זה מה שמצאתי:
נורדי בר מנורת Creative אור יוקרה קפה קישוט אור מתקן אמריקאי רטרו פשוט שלושה ברזל אמנות מסעדת נברשת - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comCreative Linar כובע תליון מנורת אוכל מודרני מינימליסטי חדר שינה תליון אור תעשייתי נברשת אמנות דקור תליית מנורה - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comרטרו תעשייתי שחור תליון מנורת גיאומטרי דוגמנות ברזל אהיל מסעדת תליית מנורת Creative מסדרון אור קבועה - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.comמנורת ארוגה דקורטיבית דקורטיבית מנורת מנורת סלון סלון חדר שינה מסדרון מיטה - AliExpress 39
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
בזכותך מצאתי!!מנורת תליה דגם רני אלכסוני קטן - ברק תאורה
מנורת תליה מרהיבה לתליה במגוון חללים בפנים הבית, אי במטבח, פינת אוכל וחדרים אורך- 64 ס”מ רוחב- 36 ס”מ גובה מינימאלי- 20 ס”מwww.barak-lighting.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: