ומה יצא מזה? שנגיע חלילה לעזה??הבנתי שזה בכוונה...
ישראל לא מעונינת שהערבים ידעו איפה עמוס יותר ואיפה פחות וישתמשו במידע זה כדי לפגוע בנו.
זה משהו אחרהבנתי שזה בכוונה...
ישראל לא מעונינת שהערבים ידעו איפה עמוס יותר ואיפה פחות וישתמשו במידע זה כדי לפגוע בנו.
הסיכוי שתגיעי לעזה קטן בהרבה מהסיכוי שיימח שמם ישלחו טילים/יפגעו במקומות עמוסים.מה יצא מזה? שנגיע חלילה לעזה??
אפשר פירוט?כמעט לקח אותי לעזה, אבאל'ה
נו, בטח לא לעזה...אפשר פירוט?
אתה מתכוון שזה המצב הרצוי, אבל אני מניח שגם אתה מודע שהמצב המצוי שמסתמכים על הוויז כמעט לחלוטין.עיקר ההסתמכות היא על השלטים והדרך.
הוויז הוא לעזר בכיוון.
מי שמסתמך רק על הוויז הוא מסתכן
הכוונה למקומות מסוכנים!הסיכוי שתגיעי לעזה קטן בהרבה מהסיכוי שיימח שמם ישלחו טילים/יפגעו במקומות עמוסים.
אבל כאן הוא ממש בלבל אותי!!יש שתי דברים א. שיבוש של הGPS בכל הארץ זה דבר לא רצוף ולפעמים התוכנות ניווט עובדות ולפעמים לא צריך לרענן.
ב. לא מדווחים איפה יש עומסים וזה בשביל למנוע מידע מאויבינו. אבל זה לא מפריע לנסיעה עם הוויז כיון שהוויז מחשבן כמה זמן רק לא אומר איפה העומס.
אז אין פתרון?מקודם נתנו לך קישור לכתבה, יש שיבושי GPS, שמופעלים על ידי הצד הישראלי דווקא.
הוויז מדריך אותך ליעד המבוקש ע"י שהוא יודע באיזה מיקום את נמצאת ואם הGPS משובש ממילא גם ההוראות שלו משובשות.
מה נעשה עד אז?אמרו שייקח לפחות שנה...
באמת?מקודם נתנו לך קישור לכתבה, יש שיבושי GPS, שמופעלים על ידי הצד הישראלי דווקא.
הוויז מדריך אותך ליעד המבוקש ע"י שהוא יודע באיזה מיקום את נמצאת ואם הGPS משובש ממילא גם ההוראות שלו משובשות.
יש בעיה וחצי!בקיצור... אז אין שום בעיה חוץ מזה שלא רואים את הפקקים, נכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: