דרוש מידע מה קרה לוויז???

יוו

משתמש מקצוען
רק אצלי הוא השתבש??
בלבל אותי כל הדרך, לא התעדכן, אפילו שניסיתי לעזור..
כמעט לקח אותי לעזה, אבאל'ה
גם לכם?
מה אפשר לעשות?
חוששת להסתמך עליו

nsh

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים

ההדר שבהדר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
יש שתי דברים א. שיבוש של הGPS בכל הארץ זה דבר לא רצוף ולפעמים התוכנות ניווט עובדות ולפעמים לא צריך לרענן.
ב. לא מדווחים איפה יש עומסים וזה בשביל למנוע מידע מאויבינו. אבל זה לא מפריע לנסיעה עם הוויז כיון שהוויז מחשבן כמה זמן רק לא אומר איפה העומס.

יוו

משתמש מקצוען
אפשר פירוט?
נו, בטח לא לעזה...
אבל הוא כאילו הראה לי לאן להמשיך והכל בסדר,
המשכתי ישר ופתאום אני קולטת שהוא לא מורה לי הרבה זמן,
עצרתי בשול כי פחדתי להגיע ל..
כיביתי, רעננתי אותו, והוא המשיך לבלבל לי את השכל.
אחותי הוציאה את המכשיר מחוץ לחלון ואז הוא קצת התאפס, לא ממש
כל הדרך הייתה בניחושים.
ועוד בלילה..

שמעון963852741

משתמש פעיל
עיקר ההסתמכות היא על השלטים והדרך.
הוויז הוא לעזר בכיוון.
מי שמסתמך רק על הוויז הוא מסתכן
אתה מתכוון שזה המצב הרצוי, אבל אני מניח שגם אתה מודע שהמצב המצוי שמסתמכים על הוויז כמעט לחלוטין.

יוו

משתמש מקצוען
יש שתי דברים א. שיבוש של הGPS בכל הארץ זה דבר לא רצוף ולפעמים התוכנות ניווט עובדות ולפעמים לא צריך לרענן.
ב. לא מדווחים איפה יש עומסים וזה בשביל למנוע מידע מאויבינו. אבל זה לא מפריע לנסיעה עם הוויז כיון שהוויז מחשבן כמה זמן רק לא אומר איפה העומס.
אבל כאן הוא ממש בלבל אותי!!
לא כתב עומס או לא!

יוו

משתמש מקצוען
ואגב,
הכניס אותי דרך מנהרות בתשלום,
אצלי מוגדר לא להכניס בדרכים עם אגרות.
ובפרט שזה סתם האריך לי את הדרך, זו הייתה שעת לילה שקטה במיוחד.
מה נטרק???

שמעון963852741

משתמש פעיל
מקודם נתנו לך קישור לכתבה, יש שיבושי GPS, שמופעלים על ידי הצד הישראלי דווקא.
הוויז מדריך אותך ליעד המבוקש ע"י שהוא יודע באיזה מיקום את נמצאת ואם הGPS משובש ממילא גם ההוראות שלו משובשות.

יוו

משתמש מקצוען
הוויז מדריך אותך ליעד המבוקש ע"י שהוא יודע באיזה מיקום את נמצאת ואם הGPS משובש ממילא גם ההוראות שלו משובשות.
אז אין פתרון?
ככה ימשך עד סוף המלחמה??

טאבו

משתמש סופר מקצוען
יש שיבושים בין השאר כדי שחמאס/חיזבאללה לא יעזרו בGPS לדייק טילים וכו' (מן הסתם יש להם עוד דרכים, אבל למה להקל עליהם?)
בנוסף התפרסם בשבוע הראשון של המלחמה שהורידו את האפשרות לצפות בפקקים כדי שחמאס לא יכוון לאזורים עם פקקים והודיעו שהוויז מתכנן את המסלול לפי הפקקים כולל זמן הגעה משוער ורק לא מראים את הפקקים על המסך.

בני ברקים...

משתמש פעיל
באמת?
אז א"א להשתמש יותר בוויז?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה