ז"א,אחרי שנים החליטה שהעובדים יחזיקו מכשיר לא כשר
דבר ראשון מי משלם על המכשיר? העירייה או אתם?מדובר בעירייה שאחרי שנים החליטה שהעובדים יחזיקו מכשיר לא כשר
האם יש טענה בחוק או כל סיבה אחרת שתאפשר לנו להתנגד לזה?
תודה רבה לכל העוזרים
וכמובן שזה זכות גדולה מאוד לעזור בעניין כזה חשוב !
יביאו חדש...ואם הם מביאים, תשברו אותו אחרי דקה.
הרעיון (כנראה) שחייבים להשתמש בו בעבודה, לא?ואם הם מביאים, תשברו אותו אחרי דקה.
תכתבו את הסיבה שכך החליטו תקבלו תשובההאם יש טענה בחוק או כל סיבה אחרת שתאפשר לנו להתנגד לזה
אני עובד מועצה בגוש עציון ואני מחכים נוכחות על ידי הפלאפון שלי שאני מחייג למספר יעודי שהקצו לי.הסיבה הם רוצים לעקוב אחרי העובדים אם הם באמת בעבודה
וגם שיוכלו לדווח באפליקציה על כניסה ויציאה
בחוזה לא כתוב כלום בעניין
תודה לכל העוזרים
לכן שאלתי..הסיבה הם רוצים לעקוב אחרי העובדים אם הם באמת בעבודה
וגם שיוכלו לדווח באפליקציה על כניסה ויציאה
בחוזה לא כתוב כלום בעניין
תודה לכל העוזרים
הרעיון זה שיהיה גם מיקום, כי אפשר גם להחתים וללכת...אני עובד מועצה בגוש עציון ואני מחכים נוכחות על ידי הפלאפון שלי שאני מחייג למספר יעודי שהקצו לי.
נכון זה מה שקיים עד היום והם רוצים לשנות את זהאני עובד מועצה בגוש עציון ואני מחכים נוכחות על ידי הפלאפון שלי שאני מחייג למספר יעודי שהקצו לי.
יש בעיה לחסום את כל האפליקציות, ולהשאיר רק את האפליקציה שהם רוצים?נכון זה מה שקיים עד היום והם רוצים לשנות את זה
והם מתכננים לחלק לכולם פלאפונים לא כשרים רח"ל
אנחנו רוצים לשמוע רק בקול גדולי הדוריש בעיה לחסום את כל האפליקציות, ולהשאיר רק את האפליקציה שהם רוצים?
סתם שואלת: את המכשיר אי אפשר להשאיר על השולחן?הרעיון זה שיהיה גם מיקום, כי אפשר גם להחתים וללכת...
העבודה היא לא במשרד אלא בנסיעהסתם שואלת: את המכשיר אי אפשר להשאיר על השולחן?
בדר''כ אנשים מסתובבים עם הטלפון שלהם, וגם אם לא, זה בוודאי מצמצם את התופעהסתם שואלת: את המכשיר אי אפשר להשאיר על השולחן?
שימו אותו אצל דרייבר ברכבהעבודה היא לא במשרד אלא בנסיעה
כך שאם המכשיר במקום אחד אז לא מקבלים כסף כי לא עבדת
העבודה היא לא במשרד אלא בנסיעה
כך שאם המכשיר במקום אחד אז לא מקבלים כסף כי לא עבדת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: