אין דרך לדעת!יש צפי לדעת מה יהיה עם מדד תשומות הבניה ב15 לחודש?
(יש דרך לראות או לבדוק את זה-שאדע אם שווה לי להקדים מהר תשלום...)
תודה!
א"א להעריך על בסיס נתונים מסוימים?אין דרך לדעת!
"מי שאומר לא יודע, מי שיודע לא אומר.."
א"א להעריך על בסיס נתונים מסוימים?
המצב עם הפועלים לא אמור להשפיע על המדד?שים לב שכל הנתונים הללו שמופיעים בתחזית הנ"ל זה דברים שכבר קרו, המלחמה שהביאה לעליית המחירים ולמחסור בעובדים וכולי...
בעקבות דבריך אני אסתייג מדברי לעיל ואגדיר זאת כך: אין תחזית מדויקת למדד תשומת הבנייה אבל ישנה וודאות כמעט גמורה בנוגע לרף הנמוך שלו העתידי [בגלל דברים שכבר קרו וישפיעו עלינו במשך השנה]
נ.ב. אציין גם שמדד תשומת הבנייה מושפע מכמעט 500 אלמנטים שונים בענף הבנייה, תמיד טוב לדעת...
אתה שואל או אומר?המצב עם הפועלים לא אמור להשפיע על המדד?
די גבולי, ולכן הקבלן נותן לך לבחור.אשמח לדעתכם - הוצע לי דירה בסך 2.5 מיליון כאשר המוצמד למדד הוא 1.0 מיליון או שאני יכול להוסיף כעת כ - 60000 אל"ש ולהרוויח לא להיצמד למדד - מה שווה יותר
צפי לבנייה הוא 4 שנים
לפעמים זה הטבה זה שהוא נותן לבחורדי גבולי, ולכן הקבלן נותן לך לבחור.
אייך אתה משלם את המיליון הללו, פרוס לאורך הארבע שנים או בכניסה לדירה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: