אפשר קישור?
אם תעלה תמונה מלאה אוכל לנסות ליצור משהו דומה.אשמח למידע מהמקצוענים איפה אפשר ליצור פרחים כאלה דרך ה-AI?
מדהים!!!!!!!!!!
זה האיכות המקסימלית?
ואשמח אם תוכל להגיד לי באיזה תוכנה/אתר עשית את זה
אפשר את הפרומפטתודה! צירפתי למטה איכותי יותר.
עשיתי את זה בבינה המלאכותית של פוטושופ בטא, ואח"כ עשיתי כמה תיקוני צבעים תאורה וכו'
מוזמן לקרוא את המאמר שלי על זה:
הכלי ששינה את המשוואה...
קצת יותר משנה לאחר שהושק ה 'Adobe Firefly' - מחולל התמונות של אדובי שהוטמע בפוטושופ (בעיקר), ה 'Adobe Firefly' מקבל עדכון חדש שמקנה לו בלעדיות על כמה תכונות מיוחדות שתכף נגלה. כמה מהן כבר היו עד עכשיו ושודרגו כעת. לעת עתה העדכון נמצא רק בגרסת...www.prog.co.il
תודה רבה!תוכלו לקחת פרח אחד בודד ולעשות לפי זה חיפוש בפריפיק -
צבעוני 1Top view beautiful flowers arrangement | AI-generated image
Download this free AI-generated image about Top view beautiful flowers arrangement, and discover more than 60 million professional graphic resources on Freepikwww.freepik.com
צבעוני 2
לפי תמונה
פרחים יפים אפשר ללחוץ על PSD ולקבל רק את המבודדים
סידור פרחים
כנ"ל בעיטורים
עיטורים
לעניות דעתי - הרבה פעמים יוצא יותר יפה ליצר ב AI פריטים בודדים ולצרף, יותר סימטרי, קצת יותר קל לשחק עם האיכות
כמובן שזה גם לוקח יותר זמן ולא תמיד זה אפשרי.
בהצלחה
הלוואי והיה.אבל איך ידעת מה לכתוב בחיפוש? זה הבעיה הכי גדולה שלי, כל מילה משמעותי לחיפוש, יש אולי איזה מדריך לחיפוש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: