דרוש מתכון לפירה שמתאים לזילוף

מירי84

משתמש פעיל
אני רוצה להגיש פירה מזולף בצורת שושנה (בשמחה משפחתית)
איך הכי נכון להכין אותו שיצא טוב והצורה תישאר?
אשמח לכל טיפ.
 

מירי84

משתמש פעיל
תכיני פירה טוב, תוסיפי ביצה- שתיים לפי המרקם והכמות, תזלפי בשק זילוף עם פיה רלוונטית על תבנית, את יכולה לפזר למעלה מעט שומשום, פפריקה וכד, ולאפות בתנור מחומם כמה דקות- עד להזהבה.
אני לא מתכוונת לאפות קודם, אלא לזלף ישר לצלחות...
מומלץ לטחון את הפירה במג'ימיקס / במקל בלנדר, ככה המרקם שלו חלק והוא יוצא בקלות דרך הצנטר.
וזה לא יוצא מידי "מסטיקי" כזה? או מידי נוזלי? אני רוצה שהצורה של הצנטר תישאר...
 

שלווה בחווה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
וזה לא יוצא מידי "מסטיקי" כזה? או מידי נוזלי? אני רוצה שהצורה של הצנטר תישאר...
לכן כדאי לוודא שהפירה לא מידי נוזלי וכן יותר מוצק, אבל לא גושי, כדי שיוכל להשתחרר דרך שקית הזילוף.
(פעם היו מכניסים לפירה מרגרינה!:eek:)
 

*שפרה*

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מענין אני פעם הוספתי מעט מרגרינה ממש טיפה והריח כ"כ הפריע לי ממש נורא
לא הרגשתי שזה גם הועיל למרקם
לדעתי מה שמאד משפיע על התוצאה זה סוג תפו"א.
 

בנברקית

משתמש מקצוען
איך אפשר להכניס לפה את הדבר הזה?
למען ה', רק זה לא
לא מבינה איך זה עובר לאנשים בגרון

לנו עובר בשלום.. :p
לאירוע?? זה לא פשוט מדי???
תתפלאי אבל בבורקסים, בלינצעס פירה באולמות זה מה שמשתמשים..
ושל אוסם זה דוקא מעולה
אולי צריך לדעת איך מכינים אני מטגנת בצל עם פטריות ומערבבת עם זה. יוצא מעדן!
ואני לא מצליחה להבין מה עושים עם מרגרינה..:eek:;)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק טו

א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם:
נקרא  1  פעמים

אתגר AI

האנשה • 2

לוח מודעות

למעלה