כנראה את אופה על חום נמוך מידי.
הסלמון יוצא עסיסי באפיה בחום של 200 מעלות לכרבע שעה.
לא עוזר נסיתיכנראה את אופה על חום נמוך מידי.
הסלמון יוצא עסיסי באפיה בחום של 200 מעלות לכרבע שעה.
זה לא יפהלמה למנוע?
זה נורמלי לחלוטין.
וגם טעים.
זה נהיה לי מלא פעמים על דג טונה...לא עוזר נסיתי
הכנסת לתנור לאחר שהוא חומם ל200 מעלות או בזמן שהתחמם?לא עוזר נסיתי
אני עושה כך ולא יוצא לבן מהדג.מה הכללים?
כנראה שאת משתמשת בדג קפוא שהפשרתלמה אחרי שאני אופה סלמון נהיה לי כזה לבן על הדג, מה זה אומר? איך אפשר למנוע זאת?
בלי כיסוי ורק 15 דק ככה, זה לא יתייבש? והדג ייאפה טוב בפנים?אופה בתנור שחומם מראש ל200 מעלות בתבנית אלומניום אפשר עם נייר אפיה על גבי תבנית תנור שמעבירה את החום.
לא מכוסה במשך כ15 דק'
הדג צריך להיות מופשר לחלוטין לפני האפיה
דווקא אני משתמשת לרב עם טרי-כי חשבתי שזה יפתור את הבעיהכנראה שאת משתמשת בדג קפוא שהפשרת
ממה שאני יודעת מניסיון - בדג טרי זה לא ככה
אגב אני צודקת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
18.06
י"ב סיוון
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
פוטושופ לצלמים
עם אופק עוגן
כלים מתקדמים, טכניקות חדשות ובינה מלאכותית בפוטושופ לצלמים בעידן 2024
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק יד
א לַמְנַצֵּחַ לְדָוִד אָמַר נָבָל בְּלִבּוֹ אֵין אֱלֹהִים הִשְׁחִיתוּ הִתְעִיבוּ עֲלִילָה אֵין עֹשֵׂה טוֹב:ב יְהוָה מִשָּׁמַיִם הִשְׁקִיף עַל בְּנֵי אָדָם לִרְאוֹת הֲיֵשׁ מַשְׂכִּיל דֹּרֵשׁ אֶת אֱלֹהִים:ג הַכֹּל סָר יַחְדָּו נֶאֱלָחוּ אֵין עֹשֵׂה טוֹב אֵין גַּם אֶחָד:ד הֲלֹא יָדְעוּ כָּל פֹּעֲלֵי אָוֶן אֹכְלֵי עַמִּי אָכְלוּ לֶחֶם יְהוָה לֹא קָרָאוּ:ה שָׁם פָּחֲדוּ פָחַד כִּי אֱלֹהִים בְּדוֹר צַדִּיק:ו עֲצַת עָנִי תָבִישׁוּ כִּי יְהוָה מַחְסֵהוּ:ז מִי יִתֵּן מִצִּיּוֹן יְשׁוּעַת יִשְׂרָאֵל בְּשׁוּב יְהוָה שְׁבוּת עַמּוֹ יָגֵל יַעֲקֹב יִשְׂמַח יִשְׂרָאֵל: