אני לא בפורום שםתנסי לשאול בפורום תכנות
שלחתי מייל לשירות לקוחות של שילב, ולא ענו לי.לפי מה שאתם כותבים נשמע שההנחה בשילב היא לאו דווקא לחברי מועדון וא"כ לכאו' אפשרי.
אבל אפשר פשוט להתקשר ולשאול אותם.
תודה, אבל קצת מסובך לי ללכת לשם.תשאלי בחנות ידעו יותר מהר, בדרך כלל.
תשאלי בצאט באתרתודה, אבל קצת מסובך לי ללכת לשם.
לפני חצי שנה בשילב נתנו לי עד 2,000 ש"ח בתווים/כרטיסים למיניהם, וגם את ההנחה.הייתי בסניף של שילב וראיתי שיש מבצע (על עגלות) של 20% בחנות,
אני במועדון הייטקזון, וניתן לרכוש שם שוברים בחנות שילב עד 4,000 בחודש, בהנחה של 20%. וכתוב שם שזה כולל כפל מבצעים והנחות, ורק לא ניתן למימוש במקביל להנחת מועדון.
השאלה שלי היא, האם אוכל לרכוש את השוברים לחנות ב 20%, ולהנות גם מההנחה של 20% שהחנות עושה על המוצרים שם? נניח בכרטיס של הסתדרות המורים, אי אפשר, אבל השאלה אם בזה אפשר, כי זה כמו כסף, זה ממש שובר כספי בשילב.
התשובה לא על שילב ולא על הייטקזון....הייתי בסניף של שילב וראיתי שיש מבצע (על עגלות) של 20% בחנות,
אני במועדון הייטקזון, וניתן לרכוש שם שוברים בחנות שילב עד 4,000 בחודש, בהנחה של 20%. וכתוב שם שזה כולל כפל מבצעים והנחות, ורק לא ניתן למימוש במקביל להנחת מועדון.
השאלה שלי היא, האם אוכל לרכוש את השוברים לחנות ב 20%, ולהנות גם מההנחה של 20% שהחנות עושה על המוצרים שם? נניח בכרטיס של הסתדרות המורים, אי אפשר, אבל השאלה אם בזה אפשר, כי זה כמו כסף, זה ממש שובר כספי בשילב.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: