ואם יוצאים נגיד למשו ארוך והילדה רוצה להירדם או משו כזה?לפי דעתי מיותר לקנות עגלת תאומים. הבת שלי בגיל הזה ואני משתמשת בעגלה לעיתים נדירות מאד.. וטרמפיסט יספיק במקרים האלה. עגלת תאומים זה דבר מאד מסורבל ולא נוח ועדיף להמנע מזה..
תודה על התגובות, דבר ראשון....לי יש הפרש שנה ו10 התאומים נשארה במחסן לא הוצאתי פעם אחת(יש לי את העגלה מהקודמים היו הפרש שנה ו 4 והשתמשתי המון)
גם טרמפיסט לא קניתי
כן יצא פעם או פעמיים שהוא לא הרגיש טוב העדפתי לקחת טיולון ואמבטיה בנפרד
הוא הולך ממש טוב וממילא אני מעדיפה לשים אותו לשבת לידי ולהרים את התינוקת מאשר לעמוד להחזיק את העגלהתודה על התגובות, דבר ראשון....
דבר שני, מה עשית נגיד עם קניות? או כל מיני דברים כאלו? נסיעות באוטובוס פנימי?
אצלי יש תמיד רווח של שנה ו7-שנה ו9מחפשת לשמוע עצות ומידה מניסיון על הנוחות של עגלת תאומים....
הולך להיות לי רווח של שנה ו-8, הגדולה פעילה מאד!! בקושי יושבת כבר עכשיו בעגלה,
כדאי לקנות עגלת תאומים? או טרמפיסט לעגלת יחיד?
ואם תאומים, אז מה משכיבים את הבייבי החדש מההתחלה בתאומים? שקצת פחות מיועדת לגיל הזה...?
מצטרפת בחום להמלצהממליצה בחום על משאבת ביאמבה
קניתי אותה די בחשש לא מצאתי עליה הרבה חוות דעת
אבל מרוצה בטירוף
לדעתי זה מחברות אמריקאיותאיפה יש בגדים הכי יפים לבייבי?
למשל מי יודע מאיפה הבגדים באשכול הזה?
תנו לי ביקורת - יום הולדת שמח למירי
www.prog.co.il
כמה זה עולה?מצטרפת בחום להמלצה
היא עוד לא מספיק מוכרת לעומת המשאבות הידועות והוותיקות..
אבל ברגע שיכירו אותה יותר היא תהפוך להכי נמכרת!
היא מעולה מעולה מעולה
משאבת ביאמבה מקורית עולה החל מ750 למשאבה דו צדדית.כמה זה עולה?
אני ממליצה מאוד על הטיולון של ציקו goodyאיזה טיולון מומלץ לקנות?
מה את צריכה?אולי יש מישהי שמזדמנת לאחד מסניפי NANA H
ותוכל לבדוק בשבילי מוצר מסוים לתינוקות שאני מאוד רוצה וחסר באתר ובסניפים בבני ברק
ישמח אותי מאוד!
של אלי אקספרס שקט כמו המקורי?משאבת ביאמבה מקורית עולה החל מ750 למשאבה דו צדדית.
יש היום כבר כמה חיקויים בחנויות הישראליות במחירים של כ450-500
ויש חיקוי מוצלח ממש באליאקספרס - מנסיון שלי ועוד כמה
בינתיים כבר חזר למלאי, תודה על הרצון הטוב לעזורמה את צריכה?
יכולה לבדוק לך שבוע הבא בירושלים
לא ניסיתי את שתיהןשל אלי אקספרס שקט כמו המקורי?
אז האמת שקניתי בלידה הראשונה ולא חיברתי בגלל ההתעסקות ועכשיו אני לא מחברת בגלל שאני חוששת שהגדול יטפס על המיטה ויגיע לעריסה…אשמח לשמוע מה ההבדל בין הדונה פלוס (הדגם הישן) לדונה i הדגם החדש. בנוסף אשמח לשמוע על עריסה מתחברת למיטה, שימושי? מומלץ? עד איזה גיל? ועל משאבת חלב הייגן, המחיר שווה אותה? (חוץ מזה שהיא יפה ברמות)
אני קניתי לפני 8 חודשית את הפרו זוגיתשלום רציתי לשאול על משאבת ביאמבה, מה היא מבחינת איכות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: