הכי הכי טוב
משתמש פעיל
יודעים מה התכנית אני מלמד בחיידר
לא של החינוך העצמאי אף אחד שם לא יודע מה התכנית
יש כיוון למישהו
לא של החינוך העצמאי אף אחד שם לא יודע מה התכנית
יש כיוון למישהו
לא שאלתי אצל ההונגרים אתם משהו מיוחד...אצלינו בירושלים מכיתות ה' ומעלה התחילו אתמול
יפה מאוד זה מה שכולנו עושיםחלק מלהיות מלמד זה לאלתר בזמן אמת, תאר לך שאתה באמצע למסור את שיעור חייך, שקט דממה בכתה הילדים מסתכלים עליך בעיניים פעורות הפה שלהם פתוח והם מקשיבים לך כאילו אתה משה רבנו באמצע מעמד קבלת התורה, ולפתע המפקח נכנס כדי לבחון לך את הכתה....
אתמול ב-21:30 קבלנו הודעה מהמנהל שממשיכים בטלפון, אז ארגנתי מהר חוברת לקריאה וחוברת צביעה שלחתי למזכיר קמתי למחרת והקלטתי שיעור, ואמרתי בהודעה שאפשר לאסוף מהמזכירות.
בהצלחה ובשורות טובות לכולם!
איפה?רק בחיידר אצלנו לומדים????
(ליטאי)
אמנם זה רק שעות בוקר אך אני לא שולחת
בוודאי שהיה בצוק איתן ושומר החומותמישהו יודע מה הצפי, לפי הוראות פיקוד העורף?
או גורם אחר?
לא זכור לי באי מי מהמלחמות שהיו בעבר שלא היו לימודים
פיקוד העורף כבר הודיע שגם מחר אין לימודים מלבד מספר חריגיםלפי פיקוד העורף אמרו שתיהיה חזרה הדרגתית ביום רביעי,
אבל המנהל גם היום הודיע שמחר לומדים בטלפון אז כנראה שמשהו השתנה.
פיקוד העורף מעדכן בדרך כלל פעם ביום או יומיים בשעה 18.00 הנחיות למחר ומחרתייםלפי מה שהבנתי
עד סוף שבוע בתוך לא יחזרו ללימודים
ושבוע הבא בהתאם למלחמה
למיטב הבנתי,לא זכור לי באי מי מהמלחמות שהיו בעבר שלא היו לימודים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: