עלויותאשמח לשמוע מהם הדברים שהכי בוער לכם לשמוע עליהם בכנס כזה
מה הכוונה ברמה?שהמרצים ברמה
יש מרצים מקצוענים + מענייניםתודה לעונים!
מה הכוונה ברמה?
מבחינה מקצועית? (שזה אומר שעלול להיות פחות מעניין)
או מעניינים? (כמובן, עם תוכן טוב. אבל לא סופר מקצועיים)
יש לי אחת שמומחית לפינוי בינוי באזור חיפה והקריותלדעתי כל הנושא של פינוי בינוי זה העתיד של הנדלן בישראל כי היום אפשר למצוא דירה בפינוי בינוי שמחירה היא כמו עלות בניה לקבלן ללא הוספת עלות הקרקע ולכן לדעתי כדאי להתמקד בנושא של זיהוי נכסים עם פונטציאל של פינוי בינוי
השאלה אם יעניין את כל מי שבא לשמוע על השקעותבחיפה לא מכירה אבל בקריות אני יודעת שהשוק של הפינוי בינוי באזורים מסוימים רותח מאד
כלומר- מספרים /אחוזים וכו?על רווחים!!!
כנ''ל בחיפה מידיעהבחיפה לא מכירה אבל בקריות אני יודעת שהשוק של הפינוי בינוי באזורים מסוימים רותח מאד
דווקא באזור חיפה והקריות הפינוי בינוי פחות מתקדם מאזור הדרוםיש לי אחת שמומחית לפינוי בינוי באזור חיפה והקריות
בחיפה לא מכירה אבל בקריות אני יודעת שהשוק של הפינוי בינוי באזורים מסוימים רותח מאד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: